Vizita.si
Anne Hathaway

Novice

Ojej, kaj si je storila ...

S.P.
12. 11. 2012 13.42
2

Filmska zvezda Anne Hataway je v intervjuju za priznano modno revijo spregovorila o hudih psihičnih in čustvenih težavah, s katerimi se je borila med snemanjem svoje zadnje filmske uspešnice Les Miserables. Vloga naj bi jo popeljala na rob samega razuma, močno ogroženo pa je bilo celo njeno zdravstveno stanje.

Anne Hathaway
Anne Hathaway FOTO: YouTube

Priljubljena igralka Anne Hathaway ni sicer videti nič kaj ranljiva in obupana oseba, ki jo je kot Fantina morala uprizoriti v najnovejši filmski uspešnici Les Miserables, a je nedavno vendarle razkrila, da so stroge zahteve producentov zahtevale svoj davek tudi v resničnem življenju. Kot poroča Vogue, naj bi se zvezdnica tako močno vživela v dodeljeno vlogo, da je začela naravnost podoživljati tragično zgodbo, kar je močno vplivalo tudi na njeno psihično in čustveno stabilnost.

Kot da že to ni bilo dovolj, je morala za uprizoritev umirajoče prostitutke že prej vitka 29-letnica izgubiti še dobrih 13 kilogramov in popolnoma izstradati svoje telo. "Dali so mi od 15 do 20 dni časa, da izgubim čim več telesne teže, kar me je prisililo v zares nespametno početje. Več dni sem razstrupljala svoje telo in živela praktično od humusa, redkvic ter vode, saj nisem smela zaužiti več kot pičlih 500 džulov dnevno. Moja koža je postala mozoljasta, sama pa sem bila na robu razuma, zato sem morala redno obiskovati zdravnika in druge zdravstvene strokovnjake," je povedala. Hvala bogu si je do danes slavna lepotica že dodobra opomogla in si povrnila "zdrav" videz, predvsem zaradi neizmerne podpore svojega moža Adama Schulmana, ki je bil njen še edini stik s pristno realnostjo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587