Vizita.si
image (28)

Novice

Ojej, katera zvezdnica ne more več skriti trebuščka?

S.P.
23. 10. 2012 09.26
3

Zvezda resničnostnega šova Gemma Collins je znova dosegla kritično točko v nihanju odvečne telesne teže, saj ta še kar nenadzorovano in drastično narašča. Le kje se bo ustavila?

Zvezda resničnostnih šovov Gemma Collins je še pred kratkim izjavila, da je s svojo polno postavo več kot zadovoljna, a si je očitno še kako hitro premislila. V javnosti so se namreč začele pojavljati fotografije vse močnejše zvezdnice, ki se je sklonjene glave v obupu znova podala v telovadnico.

Lani ji je sicer uspelo izgubiti kar dobrih 13 kilogramov, a naj bi se po takšni spremembi zelo slabo počutila, zaradi česar je njena teža zopet začela nenadzorovano naraščati. “Uspela sem doseči konfekcijsko številko 42, vendar ni uspeha nikoli spremljal občutek sreče. Dieta je izpila vso mojo energijo in voljo do življenja, saj sem bila zelo krhka in obupana. Neprestano sem tuhtala o tem, kaj bom jedla in vsaka prešteta kalorija mi je že pošteno parala živce. Ljudje mislijo, da se cel dan bašem s tortami, a to ne drži. Trudim se držati zdravega načina življenja z ustrezno prehrano ter aktivno mero rekreacije, kaj več pa sama ne morem storiti,“ je pojasnila.

Njeni znanci trdijo, da naj bi se Gemma poslužila celo tablet za hujšanje, ki ji pomagajo porabiti še dodatno energijo, a strokovnjaki opozarjajo, da so tovrstne obljube običajno prazne. Pred uporabo se moramo posvetovati z osebnim zdravnikom, saj lahko v nasprotnem primeru izzovemo tudi nekatere neprijetne stranske učinke, kot so napihjenost, vetrovi in težave s prebavo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587