Vizita.si
image (28)

Novice

Ojej, tega ji pa res ne bi bilo treba ...

S.P.
29. 10. 2012 10.56
0

52-letna televizijska osebnost Carol McGriffin je nedavno razkrila, da bo kmalu tudi sama postala del lepotne kirurgije. V strahu, da bi bila videti kot mati svojega precej mlajšega ljubimca, je namreč sprejela precej ekstremne odločitve ...

Tudi svetovno znano televizijsko osebnost Carol McGiffin je ljubezen speljala na čudna pota. 52-letnica se je namreč v strahu, da jo bodo ljudje kmalu začeli zamenjevati za mamo in ne partnerico precej mlajšega ljubimca Marka Casiidyja, odločila iti pod nož. “V bližnji prihodnosti si bom privoščila lifting oziroma kirurško zategovanje kože na predelu vratu ter že vidno postaranega obraza, saj se bojim, da bi okoliščine utegnile znatno vplivati na moje počutje in dojemanje same sebe. Mark je star šele 30 let, njegova mati pa je zgolj 10 let starejša od mene, zato sem nekako prisiljena ukrepati. Bojim se neizogibne bolečine, a vem, da bo rezultat vreden vsega začetnega trpljenja“, je pojasnila.

Lifting obraza je sicer primeren za vse moške in ženske nad 40. letom starosti, a se številni že sprašujejo, ali se ni v tovrstno odločitev kljub vsemu podala malce prehitro. Na voljo je še veliko drugih predhodnih metod, ki ne zahtevajo neprijetnega operativnega postopka, hkrati pa so veliko bolj priznanesljive do našega telesa. Videz napete kože lahko namreč dosežemo že s preprostimi injiciranji polnil za glajenje gub, ki pa jim dolgoročno ne more ubežati nobena ženska. Carol je videti svojim letom primerno in morda bi se morala s tem tudi sama sprijazniti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587