Vizita.si
“Ni treba pogledati dvakrat, da bi opazili, da se na njenem telesu spet nabira nekaj maščobnih oblogic,“ ji očitajo tuji mediji.

Novice

Takšne je še niste videli ...

S.P.
03. 07. 2013 08.44
5

Tudi slavni ameriški pevki Lani Del Rey so začeli očitati, da se je zredila. Na nekoč ravnem in izklesanem trebuščku naj bi se namreč nabrale vidne maščobne obloge, s čemer pa se sproščena zvezdnica, ki še vedno izbira kratka oblačila, očitno ne obremenjuje.

“Ni treba pogledati dvakrat, da bi opazili, da se na njenem telesu spet nabira nekaj maščobnih oblogic,“ ji očitajo tuji mediji.
“Ni treba pogledati dvakrat, da bi opazili, da se na njenem telesu spet nabira nekaj maščobnih oblogic,“ ji očitajo tuji mediji.FOTO: YouTube

Ameriška pevka in tekstopiska Lana Del Rey, ki so jo mnogi pobolje spoznali šele z izidom njenega hita Summertime Sadness, se je lahko še pred nekaj meseci pohvalila z vitko in utrjeno postavo. Zahvaljujoč strogi dieti in napornemu režimu vadbe ji je namreč uspelo izgubiti vse odvečne kilograme, zaradi česar je tudi pogosto izbirala nekoliko krajša oblačila, predvsem takšna, ki so razkrivala njena mišičasta stegna in raven trebušček.

A je očitno v zadnjih nekaj tednih na količino vloženega truda hitro pozabila, poroča britanski tabloid Daily Mail, ki opaža, da se je zvezdnica znova malce “poredila in zapustila“. To naj bi dokazovale njene zadnje fotografije, ki so jih v torek, medtem ko se je 28-letnica pripravljala na začetek snemanja svojega novega videospota za prihajajočo glasbeno uspešnico Friday, v Los Angelesu ujeli paparaci. “Ni treba pogledati dvakrat, da bi opazili, da se na njenem telesu spet nabira nekaj maščobnih oblogic,“ ji očitajo tuji mediji. “A se ljudje sprašujejo, kdaj in zakaj je znova popustila? Še pred nekaj tedni se je po mestu samozavestno sprehajala v kratkih hlačkah, zdaj pa teh sploh več ne more zapeti.“ Lana na zdajšnje očitke sicer še ni odgovorila, je pa v preteklosti medijem že večkrat dala vedeti, da vse, kar počne, počne zase, in še zdaleč ne za njihov prav. Če bo ponovno shujšala, tega torej zagotovo ne bo storila pred očmi javnosti, sicer pa njena teža še zdaleč ni tako pretirana, da bi morala hiteti, ali se s tem pretirano obremenjevati.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602