Vizita.si
Pred uporabo nikar ne pozabite dobro očistiti kože, saj v nasprotnem primeru nanos kreme ne bo enakomeren.

Novice

Ojej, to pa je nerodno ...

S.P.
03. 09. 2012 08.01
7

Najslavnejše zvezdnice redno sledijo modnim trendom, da se lahko po rdeči preprogi sprehajajo v kar najprestižnejših kreacijah. To pa se jim seveda vedno ne posreči, saj se lahko že malo nepozornosti hitro spreobrne v velik spodrsljaj.

Pred uporabo nikar ne pozabite dobro očistiti kože, saj v nasprotnem primeru nanos kreme ne bo enakomeren.
Pred uporabo nikar ne pozabite dobro očistiti kože, saj v nasprotnem primeru nanos kreme ne bo enakomeren. FOTO: iStockphoto
Zvezda britanske resničnostne serije 'The Made In Chelsea' se zelo dobro zaveda, kako pomembno je v svetu slave izgledati do potankosti popolno, a tega tokrat ni ravno najbolje izpeljala. Le trenutek nepazljivosti je bil namreč dovolj, da je njen globok dekolte razkril več, kot si je želela.

Kaže, da naravna polt Binky Felstead le ni tako zagorela, kot trdi sama, saj je ob nanašanju samoporjavitvene kreme pozabila na prsi. Seveda s tem ne bi bilo čisto nič narobe, če ne bi pozabila še na neprimerno izbiro črne obleke, ki je le še poudarila njen bledi dekolte. Da nekaj ni tako, kot bi moralo biti, je ugotovila šele po neprestanem obleganju fotografov, ki nerodnega trenutka nikakor niso želeli zamuditi. Da se s podobnim spodrsljajem ne bi srečali tudi sami, pa vam ponujamo nekaj napotkov o pravilnem nanosu tovrstnih izdelkov.

Vse se začne z dobrim pilingom ...

Pomembno je, da svojo kožo pred uporabo na to dobro pripravimo. To pomeni, da moramo z nje odstraniti vse odmrle celice, kar lahko najlažje dosežemo s temeljito prho in pilingom celega telesa. V nasprotnem primeru se bo namreč krema zatikala v hrapavih delih oluščene kože, zaradi česar bo prišlo do tvorjenja nezaželenih grudic in neenakomernega nanosa. Ne pozabite, da ob njej ne smete uporabljati nobenega drugega vlažilnega izdelka, saj se bo krema razpacala in na vaši koži pustila grde madeže.

Kako naj se tega lotim?

Priporočamo vam, da jo uporabite takoj po odprtju in jo zmeraj nanašate od spodaj navzgor. Enakomerne količine kreme potem nežno vtirajte s krožnimi gibi in bodite še posebej pozorni na predel sklepov, kjer je koža najbolj groba. Da bi se izognili lisastim progam, morate biti hitri in spretni, priporočljivo pa je tudi, da jo zmeraj nanašate v isti smeri. Če pa se kljub napotkom ne boste znašli, pa naj vas nikar ne bo sram prositi za pomoč najbližje osebe, ki jo boste potrebovali tudi pri težje dostopnih delih telesa.

Pozor!

Da preprečite tveganje za razna vnetja, vam svetujemo, da kremo nanesete vsaj dve uri pred sončenjem. Najbolje je, če to storite pred odhodom v posteljo, saj bo krema začela učinkovati šele nekaj ur po uporabi.

Ne pozabite, da samoporjavitvenih izdelkov ne smemo nikoli nanašati na ustnice, kožna znamenja, prsne bradavice ali območje bikini predela, saj lahko tovrstna dejanja povzročijo resne negativne posledice.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587