Vizita.si
image (28)

Novice

Ojej, tega ne more več skriti ...

S.P.
14. 11. 2012 07.59
51

Priljubljena britanska zvezdnica Frankie Essex se že od začetka svoje kariere bori z odvečnimi kilogrami, in ko je že mislila, da ji je uspelo, je znova sledilo še večje razočaranje. Poglejte, kakšne posledice sta na njenemu telesu pustila stroga dieta in stradanje ...

Zvezda resničnostnega šova TOWIE Frankie Essex si je v jesenskih mesecih privoščila krajše počitnice na soncu, na katerih pa se je med poležavanjem ob bazenu vendarle malce preveč sprostila. Fotografi so jo spet ujeli v precej nerodnem in ponesrečenem položaju, ko je nehote razkrila povešen trebušček, nič kaj pa ji ni laskala niti ohlapna koža, ki je bržkone posledica stroge diete ter drastične izgube odvečnih kilogramov.

25-letnica se je veliko potila v telovadnici in večkrat celo stradala v želji, da bi karseda hitro dosegla želene rezultate. In res je bilo tako. V pičlih nekaj mesecih ji je uspelo izgubiti kar neverjetnih 20 kilogramov, a je žal veselju hitro sledilo še večje razočaranje. Njen trebušček je bil videti vse prej kot raven, saj je utrjene mišice prekrila razvlečena in viseča koža, ki je zelo pogost pojav pri prehitrem izgubljanju odvečne telesne teže. Čeprav ima redna telesna dejavnost številne ugodne učinke na preoblikovanje naše postave, pa neelastične kože z njo žal ni več mogoče spremeniti ali povrniti v prvotno stanje. To lahko storite le še kirurško.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (51)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587