Vizita.si
image (28)

Novice

Ojej, tokrat pa ga je zares polomila …

S.P.
14. 12. 2012 14.56
29

Na ameriški sceni slavnih se je pojavila nova vzhajajoča zvezda Mercedes Javid, ki si želi posnemati hollywoodske dive ter tako kot številne uživati v neskončni meri pozornosti. Ali menite, da ji bo uspelo?

Nova vzajajoča zvezda resničnostnih šovov Mercedes Javid bi se v želji po slavi in glamurju še kako rada primerjala z divami majhnih televizijskih zaslonov, kot sta Kim Kardashian ali pa Snooki, a zadnje fotografije pričajo o tem, da se tega ni lotila ravno najbolje. V preteklem tednu se je namreč ob bazenu v Santa Barbari nastavila fotoaparatom ter vzburjala pozornost, ki pa je bila precej drugačna od tiste, ki si jo je sama želela. Zvezdnica je oblekla popolnoma neprimeren tip kopalk za svojo postavo ter z njimi le še izpostavila dele telesa, ki se jih sicer še kako trudi zakriti.

Številni kritiki so zato Javidovi že odsvetovali uporabo dvodelnih, sploh nekaj številk premajhnih kopalk in ji priporočali, naj jih raje zamenjana z enodelnimi modeli, ki so oblikovane tako, da oblikujejo srednji del ženskega telesa. Običajno je na sredini material nekoliko močnejši, da lahko zgladi pomarančasto kožo in prikrije nekaj centimetrov, seveda pa je še kako pomembna tudi ustrezna izbira barv, saj lahko te na videz precej zožijo vašo postavo. Če pa kljub vsemu še vedno niste ljubiteljice tako imenovanega “enega kosa“, pa si lahko omislite izbiro večdelnih kopalk, ki kot majica objamejo vaš trebušček ter ga lepo zravnajo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587