Vizita.si
image (28)

Novice

Ojoj, kaj je to na njenem čelu?!

L.E.
29. 03. 2012 08.16
13

To je torej njena skrivnost! Kim Kardashian je, preden se je morala včeraj zvečer sprehoditi po rdeči preprogi, obiskala kozmetični salon, iz njega pa je izstopila s prav nič popolno kožo.

Kim Kardashian nedvomno zelo skrbi zase. Preden se je včeraj zvečer sprehodila po rdeči preprogi, je tako obiskala kozmetični salon, ki med drugim nudi tudi pomlajevanje s polnili. Zvezdnica svojega resničnostnega šova je v preteklosti že priznala, da si je k bolj privlačnemu videzu pomagala z vbrizgavanjem botoksa, toda po drugi strani je imela z njim tudi slabe izkušnje. Leta 2010 so ji namreč prav zaradi njegove uporabe oči nenadoma močno zatekle. Kriva je bila alergijska reakcija.

Kdo ve zakaj se je že danes komaj 31-letna Kim takrat sploh odločila za tako invaziven kozmetični poseg. Prav estetski kirurgi so tisti, ki opozarjajo, da s polnili ni priporočljivo začeti prezgodaj niti z njimi pretiravati. To namreč ne polepša, temveč povzroči povsem nenaraven videz. Vsekakor upamo, da rdečica na njenem čelu ni posledica ponovnega poskusa pomlajevanja – če ne z botoksom pa s kakšnim drugim polnilom, pilingom ali čim podobnim. Kardashianova je še zelo mlada, zato česa takšnega resnično ne potrebuje, tako da upamo, da si je privoščila le nego kože. Glede na to, da je med drugim nekoč razkrila, da jo muči psoriaza, motnja, pri kateri na določenih predelih obraza ali telesa nastajajo luske, je njena koža morda tudi sicer bolj občutljiva in lahko veliko prehitro postane pordela. V tem primeru bi bilo bolje, da bi kožo čim manj obremenjevala z najrazličnejšo kozmetiko, kar pa verjetno za nekoga, ki vsak dan živi v soju žarometov, ni ravno najbolj praktično.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587