Vizita.si
image (28)

Novice

Ojoj, kaj lahko vidimo?

L.E.
24. 12. 2012 16.07
6

Za zvezdnike različni letni časi očitno ne obstajajo, saj je britanska igralka Michelle Keegan sredi zime zunaj hodila z razkritim trebuhom. Resda je to morda modno, toda zdravo zagotovo ni.

Michelle Keegan je stara šele 25 let, zato se ji nemalokrat verjetno zdi, da je lep videz pomembnejši od zdravja. Toda zagotovo bi se pozimi lahko oblekla tudi malo bolj letnemu času primerno. Igralka ni bila niti na rdeči preprogi. V tem primeru bi njeno dejanje še lahko opravičili in dejali, da je to pač morala storiti zaradi narave svojega dela. Toda ne, zvezdnica se je le srečala z nekaj prijateljicami ter z njimi spila pijačo, pri tem pa so jo ujeli paparaci. Morda pa se je želela pohvaliti, ker tudi med božičnimi prazniki, ko skorajda vsak pridobi kakšen odvečen kilogram, ni niti malo napihnjena. To je vsekakor pozitivno, vendar bi isti učinek dosegla, če bi trebuh in križ pokrila z majico, ki je dovolj dolga, toda oprijeta.

Michelle je še tako mlada, da ji za popolno postavo ni treba delati veliko. Čeprav načeloma poskuša jesti zdravo ter pogosto telovadi, priznava, da ima obdobja, ko se kar malo preveč sprosti. “Včasih mi je enostavno odveč. Imam takšna obdobja. Mesec dni sem ves čas v telovadnici, naslednji mesec je skorajda ne obiščem,“ pravi. Seveda bi bila bolj zdrava nekakšna srednja mera. Ni treba, da telovadimo vsak dan, toda gibajmo se vsaj enkrat, dvakrat na teden. Včasih se pregreši tudi pri hrani, vendar vseeno ve, kaj sme in česa ne. “Poskušam paziti na to, kaj jem. Privoščim si vse, česar si zaželim, toda trudim se, da vse uživam v omejenih količinah. Zelo se izogibam edino soli,“ opisuje. “Vem, kaj je škodljivo,“ še doda ter se hkrati pohvali, da ima po drugi strani srečo, da ima zelo rada česen, ki je res  zdrav, zato ga vključi v vse jedi, v katere ga lahko.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587