Vizita.si
To, kakšne težave ima s kožo, deli tudi s svojimi oboževalci.

Novice

Ojoj, kaj je to na njenem čelu?

L.E.
17. 09. 2012 10.35
0

Vemo, da nihče ni popoln; toda ko mediji dan za dnem objavljajo neverjetno privlačne fotografije zvezdnikov, lahko to tudi pozabimo. AnnaLynne nas je spomnila, da smo vsi le ljudje.

To, kakšne težave ima s kožo, deli tudi s svojimi oboževalci.
To, kakšne težave ima s kožo, deli tudi s svojimi oboževalci.FOTO: Twitter

V priljubljeni nadaljevanki, v kateri upodablja eno izmed glavnih junakinj, je AnnaLynne McCord vedno popolna. Takšna je tudi na naslovnicah revij po vsem svetu. Toda ko se odpravi po najbolj običajnih opravkih, je rada brez tone ličil, kar razkrije njene težave z mozoljčki. Teh 25-letnica ni nikoli skrivala. Na Twitterju je celo sama objavila fotografijo, na kateri so dobro vidni. Priznava, da ji zaradi tega ni lahko, saj v Hollywoodu obstaja pritisk, da igralke vzdržujejo vitko postavo in čisto polt. Toda AnnaLynne ima pač težave s kožo, četudi sama pravi, da zelo pazi, kako jo neguje. Zjutraj in zvečer je nikoli ne pozabi očistiti, pije tudi veliko vode, vendar priznava, da se marsikdaj pregreši s hrano, kar stanje njene polti vidno poslabša. "Vem, da prehrana vpliva na mojo kožo, toda včasih se vseeno težko zadržim. Zelo rada imam, denimo, mehiške restavracije. Toda na kožo lahko naneseš kar koli in ne bo pomagalo, če ne paziš, kaj vnašaš vase." Opazila je tudi, da se mozoljčki pogosteje pojavijo, ko potuje.

Kljub temu da je zvezdnica, v svojem prostem času kože ne želi dodatno obremenjevati. Takrat zato ne nosi pudra, temveč le obarvano kremo. Če imate mastno kožo, naj bo ta brez dodanih olj. Takšna naj bo tudi vlažilna krema, ki jo lahko morda celo opustite. Če vas po čiščenju z nežnim čistilnim sredstvom koža ne zateguje, je ne potrebujete, saj to pomeni, da se je vaša koža sposobna nahraniti sama. Kot je svetovala že sama AnnaLynne, pazite še na svojo prehrano in pijte dovolj vode. Poleg tega se redno gibajte in poskušajte čim manj razmišljati o tem, ali je vaša koža popolna ali ne. Ko se mozoljčki pojavijo, nanje preprosto nanesite sredstvo, ki vsebuje salicilno kislino ali benzoil peroksid, in počakajte, da se posušijo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587