Vizita.si
image (28)

Novice

Ojoj, kaj se je zgodilo z njenim lepim obrazom?

S.P.
06. 05. 2013 12.49
11

Sharon Stone je s svojo neminljivo lepoto več kot dve desetletji veljala za eno najlepših hollywoodskih igralk. A zlobni jeziki zdaj opažajo, da naj bi jo staranje že precej ''zdelalo''. Kaj pa vi porečete na videz 55-letne zvezdnice?

Sharon Stone, dobitnica zlatega globusa za najboljšo igralko in tudi nominiranka za oskarja (nominacijo si je prislužila z glavno vlogo v filmski uspešnici Prvinski nagon, s katero se je prebila v hollywoodsko elito), že vse od lanskega aprila prijateljuje s kar 28 let mlajšim partnerjem, brazilskim manekenom Martinom Mico. A je v nedeljo poskrbela za pravo presenečenje, ko so jo vedno pozorni paparaci med krajšim sprehodom ujeli v objemu precej starejšega moškega, kar je zlobnim jezikom že dalo novega zagona.

Ker je njen novi (še neznani) prijatelj, sodeč po fotografijah, precej bližje njeni starosti, so se namreč v javnosti že začele širiti govorice, da naj bi se romanca z mladim zvezdnikom tiho končala, to pa zaradi tega, ker naj bi se 55-letnica v zadnjem času vidno postarala, o čemer pa naj bi pričali tudi zadnji bližnji posnetki njenega obraza. “Ker ličila niso prikrivala njene kože, lahko zlahka opazimo, da je ta že precej postarana, ohlapna in gubasta. To zagotovo vpliva na njeno samozavest, sploh ker je nekdaj veljala za najlepšo v svoji stroki. Verjetno ji je zaradi tega udobneje z nekom, ki je zrelejši in njene starosti,“ je poročal britanski tabloid Daily Mail. Sharon na kritike še ni odgovorila, saj se z njimi tudi sicer ne obremenjuje. Kot je že večkrat povedala, naj bi bila namreč s svojim videzom kljub vsemu več kot zadovoljna. “V roke bi lahko vzela injekcijo in se popravila z botoksom, pa vendar mislim, da to ni treba. Staram se, tako kot vsi ostali, in na to se pač moram navaditi.“

Staranje upočasnjuje z izbrano prehrano ...

Sharon ima očitno veliko srečo, saj naj bi ji pri ohranjanju mladostnega videza pomagali predvsem dobri geni, se pa ob tem seveda drži tudi zdravega življenjskega sloga. Ob tem, da redno telovadi in ne kadi, prisega tudi na ustrezno prehrano. “Nikoli ne uživam kofeina, alkohola, čebule, česna, ali katere koli druge začimbe, saj svojo hrano rada uživam takšno, kot je, pripravljeno brez olja ter drugih mastnih stvari, najraje kar kuhano,“ je pojasnila in dodala, da se rada drži tudi ločevalne diete. “Nisem vegetarijanka. A pride do tega, da kakšen teden sploh ne uživam mesa, potem pa nekaj dni jem samo tega, in to brez vseh mogočih prilog. Omak sploh ne maram, če pa jem solato, riž, ali krompir, pa si jih privoščim ob posameznih dnevih in kot ločen obrok. Za razliko od mnogih nisem velika privrženka vode, veliko raje imam na primer zeliščni čaj, ki ima zares blagodejen učinek na mojo kožo.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602