Vizita.si
Nekoč je bila veliko lepša.

Novice

Jo po operacijah sploh še prepoznate?

L.E.
05. 04. 2012 08.11
8

Kako žalostno je, kadar se izredno lepa ženska zaradi pretiravanja z lepotnimi operacijami skoraj spremeni v spako. Ustnice slavne igralke sploh niso več videti naravne.

Nekoč je bila veliko lepša.
Nekoč je bila veliko lepša. FOTO: Reuters

Plastične operacije naj bi človeka le polepšale, ne pa ga spremenile do neprepoznavnosti. Če se kdo še spominja, kakšna je bila Lara Flynn Boyle videti kot mlada igralka, lahko sedaj zagotovo samo žalostno zmajuje z glavo. Njene nekoč lepe ustnice imajo danes zelo nenaravno, lahko bi rekli celo čudno obliko. Ni mogoče, da se ne bi vprašali, zakaj je zapravila toliko denarja, da bi vsi, ki pogledajo v njen obraz, lahko razmišljali, le kaj je naredila s svojimi ustnicami.

42-letnica je znana po tem, da se izredno boji staranja, zato že dolgo pretirava tudi z vbrizgavanjem polnil, ki gladijo gubice. Teh na njenem obrazu res ni videti, vendar zato ta ne deluje nič bolj privlačen. Pravzaprav je videti veliko preveč okrogel in poln. Vsako pretiravanje s polnili namreč ne daje boljšega učinka, temveč človeka dejansko spremeni v povsem nenaravnega. Obraz deluje kot nekakšna blazina. To pa še ni vse. Že dolgo se širijo govorice, da si je zvezdnica privoščila tudi več večjih posegov – med drugim dvig obrvi in lifting obraza, morda celo popravilo nosu. Kot je mogoče razbrati z Larinega obraza, zaradi tega ni bolj srečna. Včasih se je pač bolje manj posvečati svojemu zunanjemu videzu in več svojemu notranjemu miru ter zadovoljstvu.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587