Vizita.si
image (28)

Novice

Jo sploh prepoznate?

L.E.
26. 07. 2012 11.33
20

Zvezdnica je nedavno vse še enkrat presenetila s svojim videzom. Paparaci so namreč v objektiv ujeli njen obraz, ki je deloval kar malo preveč zabuhlo. Le kaj se ji je zgodilo?

Christina Aguilera zadnje čase medijske stolpce bolj kot zaradi svojega glasbenega talenta polni zaradi težav v zasebnem življenju. Potem ko je mnoge dolgo časa skrbelo, zakaj njena teža tako niha, so se sedaj pojavile fotografije, na katerih je njen obraz veliko preveč zabuhel. Seveda je prav, da se je 31-letna pevka pojavila brez gore ličil – toda morda je takšna sprememba tudi znak, da mora začeti živeti malo bolj zdravo.

Obraz lahko postane zabuhel iz različnih razlogov. Toda največkrat se to zgodi zaradi nepravilnega načina prehranjevanja. Da bi se temu izognili, opustite uživanje industrijsko zelo predelane hrane, ki je polna škodljivih vrst maščobe in ogljikovih hidratov, ponavadi pa vsebuje še veliko soli. Poleg tega pijte več vode. Če je telo dehidrirano, začne namreč povsod delati čim večje zaloge zanj te življenjsko pomembne tekočine ter posledično obraz spremeni v zabuhel. Takšno spremembo lahko povzroči tudi pretiravanje z alkoholom. Če sicer živite zdravo, vendar vseeno opažate zabuhlost, je resnično priporočljivo, da čim prej obiščete zdravnika. Testi lahko namreč pokažejo sicer še skrite zdravstvene težave.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587