Vizita.si
image (28)

Novice

Ojoj, kakšen trebuh je pa to?

L.E.
14. 04. 2012 07.20
19

Je britanska zvezdnica pretiravala? Potem ko je nekaj časa že nosila konfekcijsko številko 46 in je nato le stežka izgubila odvečno težo, je sedaj njen trebuh kar preveč raven.

Jennifer Ellison je na britanskem otočju zaslovela kot manekenka, igralka in voditeljica; po svoji nosečnosti pa zaradi neverjetno uspešnega hujšanja. Med nosečnostjo je namreč pridobila zelo veliko kilogramov, ki se po porodu kar niso hoteli stopiti. Če je pred tem ves čas nosila konfekcijsko številko 36, je po rojstvu svojega sinčka obstala na konfekcijski številki 46. Sama je pogosto govorila, kako močno se je trudila shujšati, vendar ji to ni uspevalo, predvsem pa kako zavistno je spremljala ostale zvezdnice, ki so dajale vtis, da nimajo niti enega odvečnega kilograma že, ko prestopijo prag porodnišnice.

Le s trdno voljo je nazadnje vendar izgubila več kot 30 kilogramov in svoje nasvete po tem delila z mnogimi. Predvsem je vedno poudarjala zdravo in uravnoteženo prehranjevanje ter redno telovadbo. To smo že tolikokrat slišali, vendar je resnica ta, da na dolgi rok nekaj tako preprostega deluje najbolj učinkovito. 28-letnica je ta uspeh kronala še z udeležbo na britanskem resničnostnem šovu Ples z zvezdami. Razkrila je, da je za oddajo res trdo delala ter pridobila veliko mišic. “Zdi se mi, da je bilo sodelovanje na tem šovu ena dolga vadba. Kot bi ves čas delala počepe. Moje telo je povsem utrjeno,“ je dejala, ko so končali snemanje. Po šestih mesecih si je tako končno privoščila dopust. Paparaci so jo z družino ujeli na Tenerifih. Oblečena samo v kopalke je pokazala rezultate svojega dosedanjega dela. Toda njen trebuh je tako raven, da je sedaj mnoge zaskrbelo, da je morda celo pretiravala.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587