Vizita.si
Eterično olje iz pomaranče

Novice

Ojoj, kakšni pa so bili?

S.P.
27. 08. 2012 12.59
33

Večina hollywoodskih zvezdnikov se lahko pohvali s prečudovitim nasmehom, a ni bilo vedno tako. Poglejte, kakšni so bili, preden so postali slavni!

Lep nasmeh je lahko naš najlepši dodatek, česar se dobro zavedajo tudi slavni zvezdniki, ki za kar najlepši izgled svojih zob odštevajo znatne vsote denarja. Sicer pa so bili tudi oni nekoč čisto preprosti ljudje, ki so se spopadali z istimi težavami, kot se mnogi med nami še danes. Poglejte, kako lahko brez odvečnih stroškov do lepega nasmeha pridete tudi sami!

Posladkajte se z jagodami

Jagode vsebujejo encime, ki naravno pobelijo vaše zobe in čistijo zobne obloge. Dobro jih podrgnite po vaših zobeh in razlika bo takoj očitna. Ker vsebujejo visok delež sladkorja, pa je vendarle priporočljivo, da zobe na koncu umijete še z zobno pasto. Vaši zobje bodo tako takoj zasijali.

Pomagala bodo tudi olja ...

Priporočamo vam predvsem pasto s cedrinim oljem, ki je naravno zobno čistilno sredstvo in poskrbi za hitro in učinkovito nego vaših zob. Ob tem lahko uporabite še zmleto kredo ali kremenčevo kislino, ki bo nežno in pazljivo očistila vaše zobe.

Magična moč pomaranče

Strokovnjaki so že dokazali, da je olupek pomaranče izredno učinkovit za beljenje močno obarvanih zob, saj jim hitro povrne naravni sijaj. Z njim dobro podrgnite površino ali pa nanj dodajte ščepec soli in ga za nekaj minut močno stiskajte med vašimi zobmi. Vsekakor pa je priporočljivo, da po negi te še temeljito sščetkate z uporabo zobne paste.

Pazljivo s kisom!

Izredno učinkovit je tudi jabolčni kis, a je treba z njim ravnati izredno previdno, saj lahko kislina hitro in močno nagrize vašo zobno sklenino. Da je ne bi poškodovali, vam priporočamo, da že eno kapljico razredčite z vsaj pol skodelice vode. Če boste to mešanico uporabljali vsaj enkrat na dan, bodo vaši zobje s časom spet postajali vse bolj beli.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587