Vizita.si
image (28)

Novice

Ojoj, katera zvezdnica ima takšen celulit?

L.E.
16. 03. 2012 14.11
25

Nekdanje zvezde priljubljenega resničnostnega šova tudi nekaj pomarančne kože ni ustavilo, da si ne bi oblekla zapeljivih kratkih hlačk.

Nekdanja zvezda priljubljenega resničnostnega šova Resnične gospodinje New Yorka Kelly Bensimon še kako skrbi za svoje telo. Glede na to, da jo lahko paparaci skozi vse leto fotografirajo, kako v kopalkah uživa na plaži enega izmed bolj toplih krajev, je razumljivo, da si ne more privoščiti niti trenutka razvade. Toda medtem ko je 42-letna bogata Newyorčanka telovadila kar na ulicah svojega mesta, so njene kratke hlačke razkrile veliko več, kot je želela. Tek je poudaril pomarančno kožo na njenih stegnih.

Ni edina. Celulit muči veliko žensk, saj imajo v nasprotju z moškimi maščobo po telesu razporejeno v obliki satovja, tako da se ta takoj, ko jo je preveč, nekako izboči in povzroči nič kaj privlačen pomarančni videz. Celulita se je zato mogoče znebiti samo tako, da imamo čim manj odvečne maščobe in čim bolj napete mišice. Tako bo koža videti veliko bolj gladka. Uživajte torej zdravo hrano, pijte dovolj vode in telovadite. Hodite in tecite ter delajte čim več različnih vaj za noge in zadnjico, saj boste tako razvili prav vse mišice. Po vadbi se vedno dobro raztegnite.

Več o tej neprivlačni nadlogi si preberite še v intervjuju z dermatologinjo mag. Metko Adamič, dr. med.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587