Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica se s celulitom ne obremenjuje

L.E.
03. 01. 2012 10.11
5

Reese Witherspoon je ena najbolj uspešnih hollywoodskih igralk, ki vloge pridobiva s talentom, ne s popolno postavo. Kljub celulitu je pred paparaci brezskrbno uživala na plaži.

35-letna Reese Witherspoon je uspešna igralka pa tudi mamica dveh otrok, 12-letne Ave in 8-letnega Deacona. Poleg tega je ena redkih zvezdnic, ki raje živi srečno, kot pa da bi obupavala, ker njena postava ni popolna. Namesto da bi v filmih kazala svoje telo, se raje osredotoči na čim boljšo igro. Zaradi nekaj maščobnih blazinic se ni odločila obiskati lepotnega kirurga. Raje je svoje telo sprejela takšno, kot je. “Telo po porodu nikoli več ni videti enako,“ je dejala. “Moje prsi so zaradi dojenja drugačne, imam celulit, imam strije. Prav zato vem, da v Hollywoodu ne bom uspela zaradi svoje privlačnosti.“ V drugem intervjuju pa je dejala: “Moje telo prekrivajo strije in celulit, vendar pa me to sploh ne moti. Moje telo nikoli več ne bo takšno, kot je bilo pred nosečnostjo in porodom, vendar pa se za to niti ne zmenim.“ Reese je preprosto sprejela, da ni popolna.

To pa ne pomeni, da ne skrbi za svoje zdravje. Paparaci jo redno fotografirajo, kako teče in obiskuje telovadnico, kjer se včasih udeleži tudi vadbe joge. Da bi imeli čim manj celulita, pa je poleg telovadbe pomembno uživati še čim bolj zdravo hrano. Čudežnih živil, zdravil ali prehranskih dodatkov ni. Treba je jesti uravnoteženo ter izbirati živila, ki so čim bolj naravna in čim manj industrijsko predelana. Izbirajte puste beljakovine in ogljikove hidrate, ki vsebujejo dovolj vlaknin (torej sadje, zelenjavo, polnozrnat kruh, testenine in rjavi riž). Jejte redno in ne izpuščajte obrokov, vendar pa z njihovo obilnostjo hkrati ne pretiravajte. Hrana naj bo samo gorivo za vaše telo, ne pa tudi edini užitek. Pijte dovolj vode ali zeliščnega čaja ter po sladkarijah posegajte čim bolj redko.

Kako se čim bolj učinkovito znebiti celulita, pa nam je svetovala tudi POPova zdravnica, dermatologinja mag. Metka Adamič, dr. med.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587