Vizita.si
image (28)

Novice

Ojoj, v kaj se je spremenila ...

S.P.
11. 01. 2013 09.18
21

Svetlolasa lepotica LeAnn Rimes, ki je dolgo spadala v sam vrh lestvice najlepših zvezdnic na svetu, je v preteklem tednu znova šokirala s spremenjeno podobo. V javnosti se namreč vse pogosteje pojavlja precej neurejena, širijo pa se celo govorice o morebitnih lepotnih posegih, ki naj bi že dodobra "zdelali" njen obraz.

Ameriška country-pop pevka LeAnn Rimes nas na rdeči preprogi vedno znova navdušuje z brezhibnim videzom, zaradi tega so bili njeni oboževalci v preteklem tednu še toliko bolj presenečeni nad njeno precej spremenjeno in neurejeno podobo. Zvezdnica se je namreč v torek v preprostih športnih oblačilih po ulicah Los Angelesa sprehodila povsem drugačna, kot smo je bili vajeni, saj so bili njeni lasje razmršeni, nenaličen obraz pa nekoliko zabuhel in rahlo pordel.

Številni tabloidi so zato že začeli ugibati, ali ni 30-letnica po domnevnem kirurškem povečanju prsi ter operativnih popravkih na predelu nosu in zob zdaj prestala še kemični piling in lifting obraza, zaradi česar naj bi bil zdaj ta veliko bolj napet in vidno "zdelan". Sama je tovrstne namige že označila za popolnoma izmišljene in žaljive. "Priznam, da sem pred kratkim prestala operativno korekturo zob, saj so mi te težave povzročale velike bolečine, a so namigi, da sem popravila tudi svoj obraz, naravnost absurdni. Na ta dan sem se ravno vračala iz telovadnice, kjer sem imela zares naporen trening, in ne vem, kako naj bi človek po tem bil videti kaj bolje od mene. Znano je, da sem se kot otrok zaradi debelosti borila z zelo nizko samopodobo, zaradi česar še danes dam vse od sebe, da bi ohranila svojo trdo prigarano postavo."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587