Vizita.si
image (28)

Novice

Ojoj! Že spet se je osramotila ...

L.E.
24. 12. 2012 11.51
3

Saj ji vse odpustimo, ker ima tako lep glas. Toda če se že trudi biti videti tako popolno, bi ji morda prišel prav nasvet, da je včasih bolj koristno malo manj pretiravati.

Mariah Carey se resnično trudi biti videti čim bolj privlačna, toda potem ko smo pisali, da je na njenem obrazu jasno vidna temna črta, ki je verjetno posledica napačne uporabe kozmetičnih izdelkov, se je zdaj pred paparace ponosno postavila v jakni, ki ji je očitno premajhna oziroma jo lahko nosi le odpeto. Oba dogodka sta se zgodila v zadnjih nekaj dneh, medtem ko je slavna pevka na dopustu v mondenem smučarskem središču Aspen. Glede na to, da je na počitnicah in preživlja čas z družino, bi se morda resnično lahko malo bolj sprostila. 42-letna mamica dveh otrok zato zagotovo ne bi bila videti nič manj privlačno.

Decembra se verjetno vsi pregrešimo malo večkrat kot po navadi, tako da je tudi Mariah najverjetneje podobno kot vsi pridobila nekaj odvečnih kilogramov in ji je jakna premajhna. Toda bolj zdravo bi bilo, če se to ne bi zgodilo. Kadar uživamo več sladic, bi bila lahko ostala prehrana toliko bolj zdrava. Zjutraj lahko tako namesto po kruhu in maslu posežemo po ovsenih kosmičih in manj mastnem mleku, čez dan lahko jemo več solate. Ker je naša preostala prehrana zdrava, si lahko nato privoščimo tudi košček sladice. Toda ne pretiravajmo niti pri tem. Mar ne bomo uživali bolj, če jo bomo le poskusili? Pozneje nas posledično ne bo bolel trebuh, imeli pa ne bomo niti drugih prebavnih težav, ki so značilne za ta praznični čas. Poleg tega nam bodo še vedno prav stara oblačila. Ni treba vsak dan stopiti na tehtnico, toda nikoli se ne smemo tako močno zrediti, da bi morali poiskati oblačila drugih konfekcijskih številk. Za to ni izgovor niti veseli december, saj se je vedno mogoče zabavati bolj zdravo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587