Vizita.si
image (28)

Novice

Osupnila s fotografijo, nato še s postavo

K.P.
09. 11. 2012 10.00
14

Ko je privlačna zvezdnica pokazala svojo fotografijo med nosečnostjo, je bila javnost presenečena. Skoraj nihče ni mogel verjeti, da je pridobila toliko kilogramov, še bolj neverjetno pa je bilo, da jih je nato več kot uspešno tudi izgubila.

Jenny McCarthy, ki je pred kratkim dopolnila 40 let, je lani v javnosti pokazala fotografijo, na kateri je visoko noseča. Med nosečnostjo je zvezdnica pridobila 36 kilogramov, za kar, kot pravi sama, je bilo krivo prepričanje, da je takrat treba jesti za dva.

Ko je od zdravnika izvedela, da je v veselem pričakovanju, je takoj poklicala svojega tedanjega moža in svojo mamo, zatem pa nemudoma naročila obilen sendvič s svinjskim mesom. "Menila sem, da je dobro, da kar takoj začnem jesti za dva,“ je zapisala zvezdnica na svojem blogu.

Pravi tudi, da je v prvem tromesečju pridobila 9 kilogramov, o čemer se je posvetovala s svojim ginekologom. Ta jo je potolažil, da je odgovor na vprašanje, kakšno je zdravo pridobivanje kilogramov med nosečnostjo, odvisen od vsake posameznice in ji razložil, da ga glede na njeno telesno težo tako naglo pridobivanje kilogramov pretirano ne skrbi ter da bo po porodu že zaradi narave svojega poklica tako ali tako morala odvečne kilograme odpraviti, saj hollywoodski zvezdniki veliko dajo na vitkost. Ko je bila pripravljena na porod, je Jenny tehtala 96 kilogramov. "Če bi nosečnost trajala 12 mesecev, bi me verjetno razneslo,“ se je pošalila, po nosečnosti pa vse odvečne kilograme uspešno odpravila.

Pridružila se je programu Weight Watchers, ki ji je ponudil koristne nasvete glede zdravega načina izgubljanja poporodnih kilogramov in glede zdravih življenjskih navad. Za zajtrk si je običajno privoščila omleto iz beljakov, nadaljnji obroki pa so bili večinoma iz sadja, zelenjave in ribjega mesa. "Naučili so me omejevati porcije hrane in postala sem bolj ozaveščena glede tega, katero hrano dam v usta,“ je še dodala zvezdnica, ki se je kmalu po rojstvu sina Evana lahko pohvalila z izjemno atraktivno postavo, za katero je bila zaslužna tudi redna telesna vadba, sestavljena večinoma iz kardio vaj in joge.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587