Vizita.si
image (28)

Novice

Paparaci niso mogli verjeti svojim očem ...

S.P.
24. 05. 2013 15.23
17

Slavna igralka Hilary Swank, ki se je v javnosti pojavila nenaličena, je bila deležna precej ostre kritike. Tuji mediji ji namreč očitajo, da je videti kot okostnjak, obregnili pa so se tudi ob njeno problematično kožo.

“Že res, da je dvakratna dobitnica velikega Oskarja, a je bila tokrat prej, kot kakšna hollywoodska zvezda, videti kot neposrečena stranska vloga. Najprej paparaci in mimoidoči, zdaj pa ob pogledu nanjo še mi ne moremo verjeti svojim očem,“ se je ob zadnje fotografije ameriške filmske in televizijske igralke ter uspešne producentke Hilary Swank grobo obregnil britanski tabloid Daily Mail. V sredo so jo namreč ujeli na ulicah New Yorka, ravno, ko je nenaličena zapuščala priljubljeno kopališče, s tem pa zlobnim jezikom nevede dala novega materiala za obrekovanje ter opominjanje na njene takoimenovane napake.

39-letnica, ki je zaslovela z uspešnicama Fantje ne jočejo in Punčka za milijon dolarjev, je bila deležna precej ostre kritike. “Njene uvele mozoljčkaste kože, mastnih las, ki so videti kot bi bili prepojeni z oljem, ter shiranega obraza res ne razumemo. Nekoč je bila tako lepa in urejena, zdaj pa se je čisto zanemarila,“ so zapisali tuji mediji, ki so med drugim opozorili tudi na njeno skrb vzbujajočo koščeno podobo. “Na njenem obrazu ni skoraj več nič mesa, ostala sta le kost in koža. Močno izrazita struktura, ostre poteze čeljusti, prazna lica ter izbočene ličnice spominjajo že na pravega okostnjaka.“ Sama na opazke sicer še ni odreagirala, so ji pa v bran že stopili oboževalci, ki opominjajo, da bi opisano lahko bila tudi posledica pripravljanja na novo vlogo v prihajajočem filmu Ti nisi ti. V tem bo namreč igrala žensko, ki trpi za smrtno nevarno boleznijo, zaradi česar naj bi morala izgubiti nekaj kilogramov. Je pa tudi povsem razumljivo, da po obisku kopališča na njenem obrazu ni bilo več ličil, “priložnosti primerna“ pa so bila tudi njena oblačila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602