Vizita.si
"Je to res ona?" se sprašujejo ob pogledu na to fotografijo.

Novice

Paparaci niso mogli verjeti svojim očem ...

S.P.
22. 03. 2013 15.23
27

Izraelska manekenka Bar Refaeli je dokazala, da njene lepote ne odlikujejo le najboljša ličila. V javnosti se je namreč tudi tokrat sprehodila popolnoma naravna, kar pa je zbegalo predvsem okoliške paparace, ki zvezdnice takšne skorajda ne bi prepoznali. Je razlika res tako očitna?

Fotografije priljubljene izraelske manekenke, uspešne poslovnice ter občasne igralke Bar Refaeli so krasile že naslovnice številnih modnih revij, zahvaljujoč svojemu mladostnemu in edinstvenemu videzu pa se je v preteklem letu uvrstila celo v sam vrh lestvice najlepših na svetu. Zato pa so bili ameriški paparaci še toliko bolj presenečeni, ko si je svetlolaska v teh hladnih dneh privoščila malce sproščenega oddiha. Številni je naj namreč na ulici skorajda ne bi mogli prepoznati.

"Je to res ona?" se sprašujejo ob pogledu na to fotografijo.
"Je to res ona?" se sprašujejo ob pogledu na to fotografijo. FOTO: resources.com

“Je to res ona? Skoraj bi jo zamenjali za povsem običajno meščanko. Kaj takega, da bi se zvezdnica njenega kova v javnosti pojavila povsem naravna, torej nenaličena in precej manj urejena, se preprosto ne zgodi pogosto,“ je med drugimi zapisal tudi britanski Daily Mail. A je 27-letnica nemudoma uveljavila svoj prav. “S tem, kakšna sem v resnici, sem več kot zadovoljna in se tega nikakor ne sramujem. Tako me je naučila moja mama. Zakaj ne bi torej tega delila tudi z zunanjim svetom?“ je odgovorila.

Za Vogue pa je o negi svoje kože povedala tudi slednje: “Naj povem, da se pravzaprav, razen ko delam, zelo redko ličim. Moja koža je namreč zelo občutljiva, zaradi česar ji moram pustiti več dihati kot ostala dekleta, a me to nikoli ni pretirano motilo. Zadostuje mi že dobra vlažilna krema, da sem vsako jutro videti sveža in spočita, ostalega pa skorajda ne potrebujem. Rada ostajam pri osnovah, saj je manj včasih res več,“ je pojasnila in razkrila, kaj je za dekle v resnici najpomembnejše. “Tega ne smete nikoli pozabiti – nasmeh je nekaj najlepšega, kar lahko krasi obraz lepega dekleta, je nekaj, česar ne more prekositi še tako drago ličilo. Vzljubite se in nasmehnite ter ponosno zakorakajte svojim sanjam nasproti. Verjemite mi, z dobro mero samozavesti je uspeh zagotovljen.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602