Vizita.si
Dekliščina se je za Rachelle končala tragično.

Novice

Na dekliščini zaradi poškodbe ostala paralizirana

K.B.
24. 07. 2011 09.16
1

Ko se je Rachelle na svoji dekliščini tako poškodovala, da je postala paralizirana, se ji je svet podrl. A leto kasneje bo kljub vsemu dočakala svoj trenutek, o katerem sanja že od otroštva.

Dekliščina se je za Rachelle končala tragično.
Dekliščina se je za Rachelle končala tragično. FOTO: iStockphoto
25-letnica Rachelle Friedman je tako, kot je običajno, zadnje samske dni želela proslaviti skupaj s svojimi prijateljicami. Dekliščino so začele v nočnem lokalu, nato pa se v poznih jutranjih urah vrnile domov. ''Ko smo prišle z zabave, smo takoj stekle v zgornje nadstropje, se preoblekle v kopalke in šle proti bazenu. Moja najboljša prijateljica me je tako kot že neštetokrat prej porinila v bazen,'' se spominja Rachelle. A tokrat je 25-letnica nerodno padla in se z glavo močno udarila v dno bazena. ''Šlo je le za igro in tokrat se ni izšlo po načrtih,'' pripoveduje pogumna Rachelle.

A žal se je igra sprevrgla v dogodek, ki bo za vedno zaznamoval njeno življenje. Rachelle si je pri padcu namreč hudo poškodovala hrbtenico in bo tako ostala paralizirana od pasu navzdol za vse življenje. ''Vedno me je bilo strah, da se bo nekaj zgodilo, kar bo uničilo moje popolno življenje. In vse do te točke je bilo res popolno, nato pa se je popolnoma spremenilo.'' A življenje se ni spremenilo le za njo, ampak tudi za njeno prijateljico, ki si bo vse življenje očitala, da jo je tako nerodno porinila v vodo. ''Tega seveda ni mogla predvideti in ničesar ji ne zamerim. Zavedam se, da so to izjemno težki trenutki tudi za njo.''

Rachellina nesrečna zgodba je hitro zaokrožila po svetu, in čeprav so vsi njeni prihranki namesto za poroko pošli za drago zdravljenje in medicinsko oskrbo, so se ljudje združili, ustanovili fond in zbrali sredstva za njeno poroko ter medene tedne. Leto dni po dogodku bo tako 25-letnica končno dočakala svojo poroko. ''Vedno sem vedela, da se bova s Chrisom poročila, le vedela nisem, da na ta način. In ja, zagotovo sem žalostna, da ne bom mogla na najin poročni dan plesati normalno, pomembno je le, da bova plesala. In čeprav si veliko ljudi misli, o, uboga Rachell, pa lahko rečem le, da seveda ni najboljša situacija, v kateri se lahko človek znajde, a bom iz nje potegnila najbolje,'' pogumno pove Rachelle.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587