Vizita.si
George Michael

Novice

Pevec se bori s hudo boleznijo

L.E.
30. 11. 2011 09.30
3

Slavni pevec je bil prisiljen razočarati svoje oboževalce, saj je moral zaradi bolezni odpovedati svojo turnejo.

George Michael
George Michael FOTO: Reuters

George Michael nekaj časa s svojim glasom ne bo navduševal v živo. Potem ko je bil nekaj časa v bolnišnici, je sedaj tudi uradno odpovedal svojo celotno evropsko turnejo, imenovano Symphonica.

Toda zakaj? Zvezdnik je zbolel za pljučnico. Njegov predstavnik za javnost je napisal naslednje: "George Michael ima hudo pljučnico, zaradi katere se zdravi v bolnišnici. Trenutno je njegovo stanje stabilno. Na zdravljenje se odziva." Čeprav se pevec očitno počuti bolje, pa se izjava nadaljuje: "Trenutno ne moremo oceniti, kdaj bo povsem okreval, toda vsekakor preostanka turneje ne more izvesti. Poleg zdravljenja ima namreč predpisano tudi počivanje in mirovanje."

Pljučnica je vnetje drobnih pljučnih mešičkov, zaradi česar kisik težje prehaja skozi njihove stene v kri. Vnetje običajno zajame le del pljučnega tkiva, v hujših oblikah pa obe pljučni krili. Pljučnica je navadno posledica okužbe z določenim mikrobom. Simptomi bakterijske pljučnice se običajno razvijejo v nekaj urah in vključujejo: kašelj z rjasto obarvanim ali krvavkastim izmečkom, bolečino v prsih, ki se stopnjuje ob globokem vdihu, zadihanost že v mirovanju ter visoko vročino, blodnjavost ali zmedenost.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587