Vizita.si
Bolj si je bila všeč, ko je nosila večjo konfekcijsko številko.

Novice

Pevka izginja pred našimi očmi

L.E.
31. 05. 2012 08.12
16

Slavne pevke je vsak mesec manj. Če je bila včasih znana po svojih oblinah, se sedaj vse več govori o tem, da nima niti grama odvečne maščobe.

Bolj si je bila všeč, ko je nosila večjo konfekcijsko številko.
Bolj si je bila všeč, ko je nosila večjo konfekcijsko številko. FOTO: Fame

Nekateri jo hvalijo, drugi pogrešajo njene obline. Operna pevka, ki svoj glas posoja tudi bolj priljubljenim popevkam, je izgubila kar nekaj kilogramov. Katherine Jenkins resnično nima več niti grama odvečne maščobe.

Valižanska sopranistka svoje opazno bolj vitke roke in noge na prvi pogled ponosno razkazuje v oblačilih, ki ne zakrijejo veliko; po drugi strani pa pravi, da si je bila včasih bolj všeč in da pazi, da ne shujša še bolj. “Veliko raje imam več oblin; zdi se mi, da sem trenutno kar zelo suha,“ pravi. “Počutim se veliko bolj močna in mišičasta, toda hkrati sem si bolj všeč, kadar delujem bolj ženstvena.“ Trdi, da je toliko teže izgubila zaradi napornih treningov. Sodeluje namreč v ameriškem šovu Ples z zvezdami in po svojih besedah s profesionalnim soplesalcem vadi tudi po šest do osem ur dnevno. “V enem dnevu pojem pico, tortico, sladoled in dve veliki solati, toda to nič ne pomaga, saj toliko treniram,“ pojasnjuje. “Pravzaprav uživam več hrane, kot sem jo kadar koli, toda ker toliko telovadim, se kilogrami kar topijo. V resnici še nisem stopila na tehtnico, toda vem, da nosim manjšo konfekcijsko številko.“

31-letnica sicer tudi v prostem času veliko telovadi. Rada teče in se ukvarja z jogo. “Zelo rada se gibam,“ pravi. “Tek pa je nekaj, kar lahko počnem, kjer koli se znajdem. Zelo rada imam tudi jogo. Mislim, da bi se morali z jogo ukvarjati prav vsi.“ Načeloma pazi tudi na svojo prehrano, vendar ne pretirava. “Če si zaželim čokolado, si jo privoščim, vendar v omejenih količinah.“ Njene negativne stranske učinke nato izniči z obroki, ki vsebujejo veliko zelenjave in rib. Toda priznava, da je bila včasih s svojim videzom veliko bolj obremenjena. Lotevala se je različnih diet, saj si je želela, da bi bila videti kot dekleta, ki so krasila naslovnice modnih revij. “Resnično sem mislila, da bom lahko videti tako, če bom le dovolj pridno hujšala. Danes mi to ne pade na pamet. Ko postajaš starejši, se naučiš sprejeti svoje telo. Toda to mi ni uspelo, dokler nisem dopolnila 23 let.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587