Vizita.si
image (28)

Novice

Pevka shujšala za 25 kg!

L.E.
26. 07. 2012 09.12
10

Zvezdnica je znani reviji razkrila, kako je shujšala po lanskoletnem porodu. Priznala je, da ji ni bilo prav nič lahko, pa tudi da se po nosečnosti ni počutila prav nič privlačno.

Pink v zadnjem času ni bila prav pogosto v medijih; razlog za to je bil, da je lansko leto rodila in se nato posvetila le materinstvu. Sedaj se počasi spet vrača k snemanju pesmi, reviji Cosmopolitan pa je razkrila, kako je bilo njeno življenje videti po porodu. 32-letnica je vedno zelo skrbela za svoje telo, zato morda ni presenetljivo, da se je po nosečnosti v svoji koži počutila malce nenavadno. Svojo hčerkico je rodila prejšnjega junija, torej pred letom dni, ter nato ves ta čas počasi hujšala. Izgubila je 25 kilogramov.

"Mislila sem, da se bom po porodu počutila kot boginja. Tako te prepričujejo … Da se nikoli ne boš počutila bolj ženstveno. V resnici sem se počutila bolj slabo," je zaupala novinarjem znane ženske revije. Dodala je še, da jo je presenetilo, koliko odvečnih kilogramov se je po porodu še vedno precej dolgo držalo njenega telesa. Če ne bi dejansko pazila na zdravo prehrano ter redno telovadila, se jih ne bi znebila. Ko se je počutila pripravljeno, se je tako redno ukvarjala s kardiovadbo, jogo in dvigovanjem uteži. Prehranjevala se je s piščancem in ribo, predvsem pa s kopico zelenjave. Tudi svojemu možu je za rojstni dan, denimo, pripravila naslednjo pojedino: torteline s fižolom, tartufi, ohrovtom in čebulo. Pravi, da je bil povsem zadovoljen.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587