Vizita.si
image (28)

Novice

Pevka v javnosti skorajda neprepoznavna

S.P.
09. 01. 2013 08.16
8

Potem ko smo že mislili, da se je življenje Britney Spears končno uredilo, pa je pevka spet presenetila s precej neurejeno podobo. Ali se 31-letnica vrača na stara pota?

Še pred dobrim mesecem nas je ameriška pop princeska Britney Spears po težkem obdobju nepričakovano presenetila s pozitivno spremembo, ko je na rdeči preprogi osupnila z dih jemajočo podobo, danes pa so se stvari že začele obračati na slabše. V petek so svetlolaso pevko med sprehodom po ulicah Kalifornije znova ujeli v precej neurejenem stanju, videti pa je, da so se začeli vračati tudi že pred kratkim izgubljeni odvečni kilogrami.

“Britney je s prilagojeno dieto in redno telesno vadbo pred kratkim izgubila kar dobrih 10 kilogramov, za kar se je še kako močno trudila. Iz svojega jedilnega lista je črtala sladkor, belo moko in predvsem alkoholne pijače, ki so po zaužitju v njej spodbudile nenaden občutek lakote. Posledično se je seveda začela prenajedati s pico, piškoti, sladoledom in različno mehiško hrano, kar pa njenemu telesu ni najbolje delo. Kmalu je izgubila pravo voljo in smisel v življenju, zaradi česar se je precej zanemarila,“ je pojasnil njen bližnji prijatelj.

“Svetel žarek je v njeno življenje posijal šele, ko je spoznala svojega partnerja Jasona Trawicka, ki jo je vendarle vzpodbudil k zdravemu načinu življenja. Z njim se je naučila, da je še vedno lepa in prečudovita ženska, kar jo je gnalo naprej, da se je spremenila. Večkrat na teden se je pridno potila v telovadnici, obiskovala je lepotilne salone, zdaj, ko sta se drug drugega že navadila, pa se nekako spet vrača na stare tirnice. Zaradi sodelovanja v X Factorju je v zadnjem času znova pod velikim pritiskom medijev, kar je že močno vplivalo na njeno samopodobo. Le ugibamo lahko, kako se bo s tem spopadla tokrat,“ pa dodaja neimenovani vir.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587