Vizita.si
image (28)

Novice

Pošast mu je zlezla v posteljo ...

S.C.
09. 07. 2012 15.33
48

Neodgovornost 23-letne Američanke je bila skoraj usodna za komaj enoletnega soseda, saj je njen piton pobegnil iz terarija naravnost do otroške posteljice.

Oče komaj enoletnega Williama Winansa iz ameriške zvezne države Illinois je prejšnji ponedeljek zvečer iz otroške sobe zaslišal neutolažljiv, skoraj srhljiv jok in nemudoma odhitel pogledat, kaj se dogaja. Prizor, ki ga je zagledal, je bil grozljiv. “Takoj se mi je zazdelo, da se nekaj premika, ko pa sem odgrnil odejico, me je skoraj kap,“ se z grozo spominja dečkov oče Devin. “Zagledal sem sosedovega pitona, ki se ovija okoli Williamove noge in jo poskuša pojesti.“ Sina je v trenutku iztrgal iz oprijema nevarne kače ter ga odpeljal v bolnišnico, kjer so odkrili več modric in kačjih ugrizov po celem telesu, zaradi česa je nesrečnež ostal na opazovanju, zdravniki pa so na srečo optimistični in zatrjujejo, da ne bo hujših posledic.

Devin je 23-letno lastnico pitona prijavil, policija pa je med preiskavo ugotovila, da ta ni imela ustreznega terarija in je kača lahko brez težav pobegnila naravnost v sosednje stanovanje do otroške posteljice. “To je popolna neodgovornost,“ je zgrožen oče. “Edina sreča v nesreči je ta, da se kača ni ovila okoli Williamove glave, saj ga po vsej verjetnosti potem ne bi bilo več med nami." Družina Winans se je po nesrečnem dogodku odselila v nov, varnejši dom.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (48)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587