Vizita.si
image (28)

Novice

Sharon Osbourne postaja plastična pošast

Ni.J.
29. 07. 2010 11.06
4

Sharon ni nikoli skrivala svoje ljubezni do plastičnih operacij. Z njihovo pomočjo je že temeljito spremenila svoje telo in obraz, vendar pa je opazila, da se počasi spreminja v plastično pošast ...

57-letna Sharon Osbourne se je na promociji nove oddaje pojavila nenavadno otekla in rahlo nesorazmerna. Sodnica šova America's Got Talent je že priznala, da je v preteklosti za operacije, kot so korekcija trebuha, vstavljanje gastričnega traku, lifting obraza, vratu in čela ter povečanje prsi, zapravila več kot 140 tisoč evrov.

Poleg naštetih operacij, pa si je Sharon privoščila tudi liposukcijo trebuha, nog, zadnjice in rok in operacije, s katerimi so ji odstranili povešeno kožo. “Ko sem shujšala in izgubila skoraj polovico svoje teže, mi je koža visela vsepovsod,“ pravi. “Odvečne kože je bilo toliko, da ena sama operacija ni zadostovala. Potrebovala sem jih več.“

Sharon nikoli ni tajila svojega boja s kilogrami in ni zanikala operacij, molčala pa ni niti glede vstavitve gastričnega traku. Kot pravi, se zaveda, da to ni dobra rešitev in da ima tudi negativne stranske učinke, saj pri nekaterih ljudeh sploh ne deluje, vendar je njej pomagal in je zato izjemno vesela.

Vendar pa televizijska zvezda priznava, da ima včasih občutek, da jo je njena želja po popolnosti odnesla že nekoliko predaleč. “Prišla sem do točke, ko sem opazila, da svojega telesa ne spoštujem več, temveč ga zlorabljam. Nenehno sem ga spreminjala, nato pa sem se zavedla, da imam le eno samo telo, na katerega moram paziti.“ Zvezda tudi pravi, da je za operacije že nekoliko prestara. “Operacije so boleče. Zbudiš se sicer lepši, a v groznih bolečinah. Pri svojih letih se z njimi težko spopadam.“ Gastrični trak si je pred časom dala odstraniti in trenutno pravi, da si ne želi nobenih lepotnih operacij več. “Če se bom pa spet začela starati in rediti, bom vse skupaj ponovila,“ še dodaja.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587