Vizita.si
Heidi trdi, da je telovadila 14 ur dnevno in v dveh mesecih shujšala 12 kilogramov.

Novice

Plastična zvezdnica shujšala 12 kilogramov!

E. D.
20. 06. 2011 09.34
9

Kljub številnim lepotnim popravkom, med katerimi je bila tudi liposukcija, Heidi Motag še vedno ni bila zadovoljna s svojim telesom, zato se je odločila, da shujša, a tokrat po naravni poti. Menda je telovadila kar 14 ur na dan z vmesnimi premori in tako ji je uspelo izgubiti 12 kilogramov.

Heidi trdi, da je telovadila 14 ur dnevno in v dveh mesecih shujšala 12 kilogramov.
Heidi trdi, da je telovadila 14 ur dnevno in v dveh mesecih shujšala 12 kilogramov.FOTO: pacificcoastnews.com

V preteklosti je Heidi Montag prestala že kar nekaj lepotnih posegov, med njimi je bila tudi liposukcija trebuha in stegen. A 24-letnica s svojim videzom še vedno ni bila zadovoljna, njeno telo se ji ni zdelo dovolj vitko in dovolj lepo oblikovano za v kopalke. Ker pa se je pred kratkim odločila, da ima za nekaj časa dovolj lepotnih operacij, za katere je tako ali tako že zapravila celo premoženje, se je tokrat lotila hujšanja po naravni poti.

V intervjuju za US Magazine je tako Heidi povedala, da je telovadila kar 14 ur na dan ter tako shujšala 12 kilogramov. ''Zadnja dva meseca sem telovadila od petih zjutraj pa do sedmih zvečer,'' trdi. ''Veliko sem tekla, poleg tega pa tudi telovadila z utežmi.'' Motivacijo ji je dajala zabava, ki se je je udeležila skupaj s pobeglo nevesto Huga Hefnerja Crystal Harris. Tudi v trenutkih, ko je hotela obupati in ko so ji bili treningi preveč naporni ter popolnoma odveč, ji prav misel na to, da bo morala ves dan okrog bazena v enem od lasvegaških hotelov postavati v kopalkah, ni dopuščala, da bi obupala. ''Vedela sem, da se bliža ta zabava ob bazenu, in ob tej priložnosti sem res hotela biti v odlični formi, zato sem trdo garala,'' je še povedala svetlolaska, sicer najbolj znana po priznanju, da je v enem samem dnevu prestala kar deset lepotnih popravkov in da je obsedena z željo po popolnosti.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587