Vizita.si
Kathy Griffin

Novice

Plastične operacije so ji zdelale obraz

K.P.
20. 09. 2012 14.33
9

Zvezdnicam se le redkokdaj zgodi, da bi se na javnih mestih pojavile brez ličil in jih pri tem ne bi ujeli fotografi. Tokrat se je to zgodilo ameriški igralki, ki je brez ličil skorajda ne bi prepoznali.

Igralka je pred leti preživljala peklenske bolečine zaradi vseh plastičnih posegov, ki jih je opravila v zelo kratkem času.
Igralka je pred leti preživljala peklenske bolečine zaradi vseh plastičnih posegov, ki jih je opravila v zelo kratkem času.FOTO: Fame
Kadar niso v soju žarometov ali na rdeči preprogi, se tudi zvezdnice rade sprostijo in dan preživijo brez ličil ter v sproščenih in udobnih oblačilih.
Kathy se je odločila za operacijo nosu, poseben poseg ravnanja las, dvig obrvi, kemični piling in liposukcijo.
Kathy se je odločila za operacijo nosu, poseben poseg ravnanja las, dvig obrvi, kemični piling in liposukcijo. FOTO: Fame

Enako je nedavno storila 51-letna ameriška igralka in komedijantka Kathy Griffin, ki se je brez ličil s svojim fantom Randyjem Bickom odpravila na sprehod, pri tem pa so jo ujeli fotografi. Igralka je bila brez ličil skorajda neprepoznavna, še bolj pa so bile opazne sledi plastičnih operacij, o katerih je Kathy tudi javno spregovorila: "Operirala sem si dala vse, razen prsi,“ je izjavila v enem izmed intervjujev. Pri svojih 26 letih se je odločila za korekcijo nosu, temu je sledil poseben poseg ravnanja las. Obiskala je zobozdravnika, ki ji je izdelal popoln hollywoodski nasmeh.

Nekaj dni kasneje je imela poseg liposukcije na zgornjem delu rok in na predelu trebuha ter bokov. Čeprav je bila liposukcija zanjo skoraj usodna, se Kathy ni ustavila pri tem. Še isti dan je nadaljevala z dvigom obrvi ('brow lift') in kemičnim pilingom, pri katerem zgladijo obrazne gubice. Kathy je zaradi vseh posegov, ki jih je opravila v tako kratkem času, preživljala peklenske muke. "Bila sem zelo otečena. Bolel me je dvig obrvi, nato pa so prišle še bolečine od kemičnega pilinga. Ves čas sem jokala, jedla pa sem arašidovo maslo in pila čokoladne smoothieje,“ se spominja igralka. V tem težkem času okrevanja ji je pomagal nekdanji mož. Danes pravi, da je s svojim videzom popolnoma zadovoljna in da se je (za zdaj) plastičnim operacijam odpovedala.
Tudi Kathy sama ne more zanesljivo trditi, da so ji prav vsi ti estetski posegi pomagali v karieri, saj je kljub vsemu zelo talentirana in cenjena komedijantka.

Sama narava Hollywooda, kjer praktično vsi stremijo k popolnemu in mladostnemu videzu, številne zvezdnike pripelje v ordinacije estetskih kirurgov in le redki so zadovoljni s svojim naravnim videzom oziroma so se pripravljeni soočiti z naravnim procesom staranja. V njihovem svetu je estetska kirurgija nekaj vsakdanjega in ni presenetljivo, da je tako imenovana telesna dismorfična motnja prav v Hollywoodu zelo pogost pojav.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587