Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj najprej vidite na njenem obrazu?

K.P.
06. 07. 2012 09.37
25

57-letna Janice Dickinson brez težav našteje vse estetske posege, ki jih je opravila na svojem obrazu, a se ne zaveda, da je njena obsesija s plastičnimi operacijami vidna že na daleč. Nihče več najprej ne vidi nje same.

Janice Dickinson, ki je v mladih letih prva uveljavila izraz "supermodel", je modni svet pred desetletji zaznamovala s svojo lepoto. Danes stopajo v ospredje predvsem sledi njenih številnih lepotnih operacij, ki jih manekenka brez dlake na jeziku brez težav našteje vsakomur. Še več, nanje je celo ponosna in pojasni: "Plastična kirurgija se mi zdi zelo pomembna, saj sem stalno pred kamero. Še vedno se ukvarjam z manekenstvom in čisto iskreno moja koža je sčasoma videti kot puranji vrat." Tako je imela zgolj na obrazu naslednje posege: operacija vek, dvig obrvi, obrazne vsadke (ličnic), operacija podbradka, odstranitev vrečastih podočnjakov, v njenih ustnicah je kolagen, gubice pa ji prekriva botoks. K umetnim stvarem na svojem obrazu pa zvezdnica doda še zobne in lasne vsadke. Zdi se, da se Janice, ki se v soju žarometov počuti povsem sproščeno, skrajnosti, do katere so jo privedle plastične operacije, pretirano ne zaveda, saj "navadnim smrtnikom" deluje le še kot senca same sebe.

V svetu Hollywooda estetski posegi niso nobena redkost, a nekaj, kar se sprva začne z le nekaj "nedolžnimi" popravki, lahko v kombinaciji ogromnega finančnega zaledja, medijske obsesije z mladostjo in plastičnih kirurgov na vsakem koraku kaj hitro preraste v obsesijo, ki prej kot mladost prinese le plastičen videz.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587