Vizita.si
image (28)

Novice

Playboyjevo zajčico pri komaj 27 letih zadela kap

J.V.
27. 09. 2013 14.52
19

Kendra Wilkinson je poznana kot nekdanja Playboyeva zajčica in dekle Hugha Hefnerja. Lansko leto je bila zvezdnica udeležena v prometni nesreči, v kateri je utrpela nekaj lažjih poškodb, kot so takrat poročali mediji. Kasneje se je izkazalo, da so bile poškodbe nekoliko hujše, kot so sprva mislili. Kendro naj bi namreč kmalu po nesreči zadela kap.

28-letna Playboyjeva zajčica Kendra Wilkinson je bila prejšnjo pomlad vpletena v prometno nesrečo, v kateri pa je k sreči utrpela le lažje poškodbe. Po poročanju medija Huffington Post je do zapletov je prišlo nekaj dni kasneje, ko je mamo enega otroka zadela kap. Posledice prometne nesreče so se izkazale za hujše, kot so zdravniki sprva predvidevali in ugotovili po temelji preiskavi in CT-ju možganov. Kendra je po kapi popolnoma okrevala, o tem pa se na svojem Twitter profilu razpisala šele pred nekaj dnevi. „Na življenje sedaj brez dvoma gledam drugače kot prej.“

Kendra ima sicer zelo pestro preteklost, ki sta jo zaznamovala tudi odvisnost od drog in samopoškodbe. V stik z drogami je prvič prišla pri rosnih 13 letih, ko je bila stara 15 let pa je morala zaradi samomorilskih misli obiskati psihiatrično kliniko. "Počutila sem se odlično. To je bil nedvomno uvod v moje izkušnje z drogo," priznava Wilkinsonova. „Izkusila sem toliko bolečine, da sem si preprosto želela samo umreti. Ni šlo za to, da sem poskušala umreti, šlo je za to, da je moja fizična bolečina lajšala mojo notranjo bolečino.“

Hospitalizacija pa je njeno stanje le še poslabšala in Kendra je kasneje priznala, da se v srcu ni želela spremeniti. 'Streznila' se je šele, ko je zaradi prevelikega odmerka kokaina skoraj umrla. "Krvavela sem iz sleherne odprtine svojega telesa in bila sem prepričana, da bom tistega dne umrla. Vendar nisem! Preživela sem in prisežem, da sem že po nekaj dneh doživela razsvetljenje. Enostavno sem nehala uporabljati drogo, kaditi, si drugače škodovati in se vrnila domov."

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587