Vizita.si
image (28)

Novice

Plešasti John Travolta

K.B.
22. 02. 2011 09.08
1

Šarmantni John Travolta je dolga leta dobro skrival svojo plešavost. A tako kot vsi smrtniki tudi legendarni igralec, pevec in plesalec ni imun na staranje in težave, ki jih prinašajo leta.

57-letni John Travolta si svoje plešavosti širnemu svetu zagotovo ni želel razkriti, prav zato je vseskozi nosil kakovostne lasne vložke, ki jih je snel le, ko je bil prepričan, da ni na očeh javnosti. Znan je tudi po tem, da so morali celo večkrat ponoviti fotografiranje za revije, saj se mu je zdelo, da bi se na fotografijah lahko opazilo, da nosi lasni vložek. A tokrat so ga paparaci ujeli, ko je na Havajih skupaj z družino preživel vikend in snel lasni vložek. Kljub temu da se sramuje svoje plešavosti, pa lahko zatrdimo, da šarmantni 57-letnik še ni za v staro šaro.

Sicer pa so ravno pred kratkim povsem po nesreči ameriški znanstveniki odkrili zdravilo proti plešavosti. Bo plešavost, ki pride s starostjo, kmalu preteklost?

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587