Vizita.si
Penis

Novice

Pomotoma ostal brez moda

Ni.J.
20. 04. 2010 18.36
0

Zdravniki se ponekod očitno radi 'motijo'. Pacientu, ki je na operacijo prišel, da bi mu odstranili manjšo cisto, je kirurg namreč po nesreči odrezal desno modo.

Pacient se je po operaciji zbudil brez desnega moda.
Pacient se je po operaciji zbudil brez desnega moda. FOTO: iStockphoto

Zdravnik Sulieman Al Hourani bi moral bolniku, ki je zaradi nerodnega položaja želel ostati neimenovan, z desnega moda odstraniti cisto, a mu je  pomotoma odstranil celo modo.

Predstavnica bolnišnice je povedala, da je moški, imenovan kot pacient A, odšel v bolnišnico, da bi mu odstranili cisto. Bil je prvi bolnik tistega dne, ki so ga operirali, na zdravniškem kartonu pa naj bi jasno pisalo, da je prišel zaradi 'odstranitve desne epididimalne ciste'. “Dr. Al Hourani se je za potezo, da bo namesto ciste odrezal celo modo, odločil sam,“ pravi. Prichardova dodaja, da je ena od sester, ki so sodelovale pri operaciji, povedala, da je zdravnik to storil, ko se je obrnila. “Medicinska sestra je povedala, da se je proti kirurgu obrnila s hrbtom, da bi vzela šivanko in nit, ko se je obrnila nazaj, pa je že odstranil modo.

Dr. Al Hourani, ki je delal kot lokalni kirurg v splošni bolnišnici Fairfield, pa ni obtožen zgolj zaradi napake, ki jo je storil, temveč tudi zaradi kraje tablet in uporabe intravenoznega zdravila, ki je namenjeno bolnikom.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587