Vizita.si
image (28)

Novice

Shujšala je kar za 77 kilogramov

L.E.
13. 12. 2012 08.11
9

24-letna Hayley je zaradi preveč nezdravih hitrih obrokov tehtala že 133 kilogramov. Toda po nosečnosti se je odločila, da bo imela njena hči vitko mamico, in izgubila kar 77 kilogramov. Zdaj se pripravlja še na sanjsko poroko.

Mlada mamica je po svoji nosečnosti izgubila kar neverjetnih 77 kilogramov. 24-letna Hayley Peck se je s svojo težo vedno borila in v šolskih letih so jo zaradi nje pogosto dražili. Neuvidevni otroci so jo klicali celo povodni konj. Toda danes Angležinja druge uči skrivnosti ohranjanja vitke postave.

Hayley je zanosila pred petimi leti in izračunala je, da je v devetih mesecih nosečnosti pojedla kar 300 hitrih obrokov. Ti niso bili le kosilo, temveč si je tako mastno hrano privoščila celo pred spanjem ali za zajtrk. “Nisem imela časa, da bi si kaj skuhala,“ je bil njen izgovor. “Pojedla sem tudi veliko čipsa, čokolade in sladkarij.“ Ko je leta 2007 povila hčerkico Sienno Rose je tehtala kar 133 kilogramov. Toda kmalu po porodu se je trdno odločila, da bo svoji hčeri vzornica. “Odločila sem se, da svoji hčeri ne bom nikakršna debela mamica, zato sem svoj način življenja obrnila na glavo,“ je povedala. “Ko sem tehtala 133 kilogramov, sem bila zelo depresivna. Nisem želela nikamor in preveč me je bilo sram celo, da bi se s hčerko odpravila na sprehod ali se fotografirala.“ Zdravniki so jo sicer že med nosečnostjo svarili, da njena teža ogroža plod in lahko povzroči sladkorno bolezen, vendar ji takrat po pravi poti še ni uspelo kreniti.

Od takrat pa je izgubila kar 16 konfekcijskih številk, in to samo z veliko volje, redne telovadbe in zdrave hrane. Danes je lahko nase resnično ponosna, saj tehta 56 kilogramov. “Poskusila sem veliko diet, vendar mi nobena ni pomagala, zato sem zase ustvarila povsem svojo. Zjutraj sem jedla ovseno kašo, za kosilo sem jedla solato in piščanca. Redno sem obiskovala telovadnico. Ko sem izgubila toliko kilogramov, me veliko prijateljev najprej sploh ni prepoznalo. Niso mogli verjeti, da sem to jaz." Njena metoda hujšanja je bila preprosta, vendar uspešna, zato danes služi s tem, da diete predpisuje še drugim. “Ko mi je uspelo izgubiti toliko teže, so me namreč ljudje kar zasuli s prošnjami, da jim zaupam svojo skrivnost in vse se je začelo tako, da sem želela čim več pomagati." Sama razume, koliko jim to pomeni. “Ko sem imela preveč kilogramov in sem šla na počitnice, sem se vedno pokrivala z veliko oblačili. Pred tem še nisem nosila kopalk in od takrat sem bila prvič na počitnicah celo v tako daljnih krajih, kot sta Egipt in Mehika. Veliko bolj sem samozavestna, kar težko verjamem, da sem to res jaz. Zdaj želim tudi drugim ljudem pomagati, da uresničijo svoje sanje.“

Hayley bo kmalu uresničila še ene. Načrtuje namreč svojo sanjsko poroko. Popolno obleko je že našla in je resnično zadovoljna, da ji bo dandanes lepo pristajala. Poročila se bo s svojim dolgoletnim partnerjem, ki je z njeno pomočjo prav tako izgubil 38 kilogramov. Prestrašena je samo, da bi se še kdaj spet zredila, vendar se za zdaj proti temu zelo uspešno bori.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani  To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587