Vizita.si
image (28)

Novice

Voditeljici bodo za božič podarili življenje

Ni.J.
15. 12. 2011 09.55
0

Televizijska voditeljica Giuliana Rancic, ki so ji oktobra letos diagnosticirali raka dojke, se je odločila za odstranitev obeh dojk, saj je to edina učinkovita rešitev zanjo. Spregovorila je o svojih največjih strahovih.

Bojim se, da bi se zbudila v grozljivi bolečini,“ o svojih strahovih pred operacijo, med katero ji bodo odstranili obe dojki, pravi televizijska voditeljica Giuliana Rancic.

Za odstranitev obeh dojk se je Giuliana odločila zatem, ko je bilo predhodno zdravljenje neučinkovito. Ko so ji v dojkah odkrili bule, so jih najprej poskušali odstraniti, a kirurgom ni uspelo odstraniti celotnega rakavega tkiva.

Z zdravljenjem in boleznijo se, kot pravi sama, poskuša soočati čim bolj pogumno. Kljub temu pa se globoko v sebi sooča z velikimi strahovi. “Bojim se neznanega,“ je povedala za US Weekly. “Še nikoli nisem bila v takšni situaciji. Strah me je, da se bom zbudila v grozljivi bolečini. Slišala sem namreč, da je okrevanje zelo boleče, to me najbolj skrbi.“

Giuliano operacija čaka še pred božičem. “Mislim, da je to odličen čas za takšne odločitve. Okrevala bom med prazniki. Takrat je vse mirno, ob meni pa bo celotna moja družina in seveda tudi mož Bill, kar je res super.“

40-letni Bill dodaja, da bo po odstranitvi obeh dojk Giuliana izpostavljena manj kot enemu odstotku tveganja, da bi se bolezen ponovila. Prav zato sta se odločila, da jo operirajo pred začetkom novega leta, da bo v leto 2012 vstopila zdrava in se ji ne bo več treba vračati v preteklost. “Gre za simbolično gesto, da bo v novo leto vstopila zdrava,“ pravi. “Giuliani iz dneva v dan ponavljam, da ko bo ura odbila polnoč, bova v avtu snela vzvratno ogledalo, se odpeljala naprej in nikoli več gledala nazaj, ker bo vse to za nama. Ne bova se ozirala čez ramena in ne bo naju več skrbelo. Spet bova začela uživati v življenju.

Medtem Giuliana pravi, da si šteje v čast, da je lahko v tem času pomagala toliko ženskam, ki prestajajo isto kot ona. “Imam neverjetno službo, ki mi omogoča, da se dotaknem številnih ljudi. Občutek, da sem lahko jaz tista, ki govori v imenu vseh žensk, in tista, ki jim lahko pove, da imajo možnosti, je enkraten. Toliko zahval kot v tem času nisem prejela še nikoli. Še nikoli do sedaj pa nisem v sebi tako močno čutila, da želim pomagati drugim kot sedaj.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587