Vizita.si
Dojke si je dala odstraniti, ker je ugotovila, da ima kar 80-odstotno možnost, da jo preseneti rak. Kirurgi so nato opravili rekonstrukcijo.

Novice

Po odstranitvi obeh dojk prvič v javnosti

L.E.
27. 12. 2012 08.06
5

Britanska pevka je v zadnjem času požela veliko zanimanje javnosti, saj se je zaradi povečanega tveganja, da jo preseneti rak dojk, odločila za njihovo preventivno odstranitev. Zdaj se je prvič spet pojavila v javnosti.

Dojke si je dala odstraniti, ker je ugotovila, da ima kar 80-odstotno možnost, da jo preseneti rak. Kirurgi so nato opravili rekonstrukcijo.
Dojke si je dala odstraniti, ker je ugotovila, da ima kar 80-odstotno možnost, da jo preseneti rak. Kirurgi so nato opravili rekonstrukcijo.FOTO: Twitter

33-letna britanska pevka Michelle Heaton je tako mlada spoznala, da ima kar 80-odstotno tveganje, da jo nekega dne preseneti rak dojk. Potem ko je januarja povila hčerkico Faith, jo je to spoznanje začelo resnično mučiti, saj je čutila odgovornost, da naredi vse, kar je mogoče, da njen otrok ima čim dlje mamo. Takrat je začela razmišljati o dokaj skrajni rešitvi – da bi si dojke kar odstranila (lahko bi se namreč odločila tudi za redne preglede, ki bi rak odkrili, dokler ga je še mogoče pozdraviti). Težki operaciji se je pred mesecem dni tudi podvrgla, zdaj pa se je prvič spet pojavila v javnosti.

Po odstranitvi dojk so kirurgi opravili tudi njihovo rekonstrukcijo, zato zvezdnica na prvi pogled ni videti nič drugače kot sicer. Je pa priznala, da se je po operaciji kar bala pogledati svoje nove prsi in se je kasneje zaradi olajšanja, da so videti povsem normalno, celo zjokala. Po novih fotografijah lahko sodimo, da se očitno spet počuti veliko bolje, saj je sicer že dejala, da je bilo poseg zelo težko prestati. “Če bi mi kdo takoj po operaciji povedal, da se bom zdaj počutila tako dobro, mu ne bi verjela. Prve tri dni se namreč nisem niti zavedala, kaj se dogaja okoli mene. Je pa bilo vse tega vredno.” Michelle se je pred kratkim udeležila poroke svoje prijateljice in se po dolgem času v bolniški halji spet lepo uredila. To ji je očitno godilo, saj je fotografije objavila tudi na svojem profilu znanega družbenega omrežja. Po tako težki preizkušnji bo znala v naslednjem letu zagotovo uživati tudi v številnih majhnih čarih življenja. Čaka pa jo tudi še ena operacija. Ima namreč tudi 30 odstotkov večje tveganje, da zboli za rakom jajčnikov, zato si bo dala odstraniti tudi te. Pevka je vse to ugotovila z genetskim testiranjem; povečano tveganje pa je podedovala po očetovi strani družine, v kateri je že več žensk trpelo zaradi raka.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587