Vizita.si
rana na trebuhu

Novice

Po ponesrečeni operaciji ji je ostala luknja v trebuhu

E. D.
24. 02. 2011 10.21
12

35-letni Dawn je po tem, ko je shujšala skoraj 20 kilogramov, na trebuhu ostala odvečna koža, ki se je nikakor ni mogla znebiti. Zato se je odločila za lepotni poseg, a ne v rodni Britaniji, temveč na Češkem, kjer je bila operacija cenejša. Danes svojo odločitev globoko obžaluje.

Ponesrečena lepotna operacija lahko na telesu pusti velike rane oziroma brazgotine.
Ponesrečena lepotna operacija lahko na telesu pusti velike rane oziroma brazgotine.FOTO: iStockphoto

''Tako grdo sem se počutila zaradi vse te odvečne kože. Celo pred možem se nisem hotela sleči,'' razlaga Dawn Cracknell. A ker bi v Britaniji za poseg, s katerim bi ji odrezali vso to odvečno kožo, plačala več kor 8000 evrov, se je odločila, da odleti na Češko, kjer so ji na eni od praških lepotnih klinik ta isti poseg naredili za veliko manj denarja – za 3500 evrov. A kmalu po operaciji so je stvari močno zapletle. ''Na poti domov sem trpela neznosne bolečine in tako hude rane mi je pustil poseg,'' se spominja 35-letna Britanka, ki je kmalu za tem, ko je bila spet doma, obiskala svojega zdravnika, da bi ji odstranil šive. Ta pa je presenečeno ugotovil, da ima Dawn na trebuhu veliko, zevajočo rano in hude brazgotine.

To pa še zdaleč ni bilo vse. Nadaljnji pregledi so pokazali, da je po posegu utrpela notranje krvavitve in da se ji je posledično oblikoval celo krvni strdek. Tako je morala Britanka prestati še tri operacije, s katerimi so popravili na praški kliniki narejeno škodo. Tako krvni strdek kot kri, ki se je nabrala v njenem trebuhu, so morali čim prej odstraniti. Zdaj vse druge, ki razmišljajo o lepotnih posegih v tujini, svari: ''Rada bi, da ljudje dobro premislijo, preden gredo pod nož.''

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587