Vizita.si
Po porodu je bila nenadoma povsem slabotna in brez energije, izgubila pa je tudi veliko teže.

Novice

Zvezdnica po porodu vse bolj shirana!

L.E.
10. 10. 2011 10.22
3

Vsi so jo hvalili, ker je bila po rojstvu sina spet tako hitro vitke postave; toda Dannii Minogue je razkrila, da je bila ta pravzaprav posledica bolezni, zaradi katere je le s težavo skrbela celo za svojega otroka.

Pevka Dannii Minogue, sicer sestra bolj znane Kylie Minogue, je ves svet presenetila s svojo vitko postavo samo nekaj mesecev po rojstvu sina Ethana. Vsi so želeli izvedeti njeno skrivnost, toda zvezdnica je skrivala veliko bolj temačno resnico od nekoliko hujšanja ali redne telovadbe. Kilograme je izgubila zaradi motnje delovanja ščitnice.

Zaradi motnje je pravzaprav postala tako slabotna, da je komaj dvignila svojega otroka. "Zelo težko sem se osredotočala, nisem mogla spati, postala pa sem tudi zelo slabotna. Zdravniki so mi razložili, da sem se tako počutila zato, ker sem pravzaprav vozila avtomobil brez goriva," pojasnjuje slavna Avstralka. "Poleg tega sem postajala čedalje bolj suha ter bila čedalje bolj v skrbeh tudi zaradi tega. Spraševala sem se, ali je mogoče, da sem tako utrujena samo zaradi materinstva in dela."

Poleg motnje delovanja ščitnice še vnetje slepiča

Kot da vse to ne bi bilo dovolj, jo je zadelo še vnetje slepiča; takoj ko je bila izpuščena iz bolnišnice, so ustvarjalci britanske oddaje X Faktor, v kateri je bila ena izmed sodnic, želeli, da začne vsak teden potovati med Avstralijo in Združenim kraljestvom, da bi sodelovala pri avdicijah. Ko je zavrnila mesto sodnice, ki ga je uspešno zasedala že štiri sezone, so bili povsem presenečeni, saj je vedno delala s tolikšno zagnanostjo. "Ustvarjalci so bili navajeni, da vedno odgovarjam: seveda bom prišla tja, opravila to, ujela vsako letalo ..." Toda 39-letnica se je morala osredotočiti na svoje zdravje in tudi na materinstvo.

Danii sedaj živi v svojem rodnem Melbournu in okreva. "Počutim se vse boljše, toda za okrevanje potrebujem čas. Moje telo je v zadnjih dveh letih preživelo dovolj. Že samo delo je bilo utrujajoče, nato pa je bila tu še izčrpanost po letalskih poletih med dvema različnima kontinentoma, skrb za otroka, bolezen … Toda komaj čakam, da bom imela spet energijo za svoje delo."

O svoji teži pravi tako: "Ljudje so videli, da sem vitkejša kot takrat, preden sem rodila, hkrati pa ves čas zobam kolačke. Nekateri so zaradi tega postali celo jezni. Poleg tega niti nisem veliko telovadila, čeprav se sicer rada ukvarjam z jogo in pilatesom. Moja ščitnica je bila premalo aktivna, zaradi česar telo po navadi kilograme pridobi. Toda sama sem bila del odstotka bolnikov, pri katerih se zgodi ravno obratno."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587