Vizita.si
Letos je rodila in nekaj mesecev kasneje navduševala na reviji spodnjega perila.

Novice

Vas zanima, kakšen je njen trebušček po porodu?

L.E.
02. 12. 2011 09.09
1

Miranda, Alessandra, Doutzen … To so imena supermodelov, ki kraljujejo na modnih brveh, osvajajo v perilu Victoria's Secret, hkrati pa vzgajajo svoje otroke. Kako so uspele po porodu tako hitro povrniti svojo slavno postavo?

Letos je rodila in nekaj mesecev kasneje navduševala na reviji spodnjega perila.
Letos je rodila in nekaj mesecev kasneje navduševala na reviji spodnjega perila.FOTO: Reuters
Manekenke so znane kot trlice, toda številne so uspele roditi ter nemoteno nadaljevati s svojim delom celo kot Viktorijini angelčki. Preberite si, kako so izgubile odvečne kilograme ter se vrnile na modne brvi. Ed Razek, vodja marketinga pri podjetju Victoria's Secret, je celo dejal, da so videti “lepše kot kdaj koli.

Miranda Kerr

28-letna Miranda je ena najbolj priljubljenih manekenk ta trenutek, čeprav je januarja rodila zdravega fantka. Nosečnost je sploh ni upočasnila. To leto je bila celo izbrana, da predstavi slavni modrček, posut z diamanti. “Bila sem izredno počaščena, da so me prosili kaj takega, čeprav sem šele nedavno rodila. Počutila sem se izjemno,“ pravi. Njena skrivnost je redna telovadba, predvsem pilates, joga in dvigovanje uteži. Četudi nima veliko časa, poskusi vaditi vsaj v dnevni ali hotelski sobi. “Včasih telovadim tudi poleg sina, ki se igra na tleh.“ Zdrava je seveda tudi njena prehrana.

Doutzen Kroes
Doutzen Kroes FOTO: Reuters

Doutzen Kroes

Tudi 27-letna Doutzen je januarja rodila sinčka ter se hitro vrnila med Viktorijine angelčke, promovira pa še vrsto drugih znamk. Pravi, da se je, potem ko ji je uspelo po porodu spet povrniti vitko postavo, počutila še močnejša ženska kot do tedaj. Njena telovadba se je sicer osredotočala predvsem na izoblikovanje trebušnih mišic; čeprav priznava, da njeno telo ni povsem enako, kot je bilo pred porodom, pa se zdaj počuti mnogo bolj zapeljiva in ženstvena. “Delno seveda zaradi samega telesa,“ pojasnjuje, “toda še bolj zaradi samega občutka.“

Alessandra Ambrosio

30-letna manekenka je pred tremi leti rodila hčerkico Anjo, ne da bi nehala biti eden izmed Viktorijinih angelčkov, kar je že celih sedem let. Brazilka še vedno zapeljuje v lepem spodnjem perilu. “Zdaj sem veliko bolj ponosna na svoje telo,“ pravi. “To se s starostjo spreminja, zaradi česar se ga čedalje bolj zavedam. Vendar mi je všeč, da sem postala ženska, da nisem več dekle.“ Priznava tudi, da zdaj veliko bolj pazi na svojo postavo. Odreka se posladkom ter redno telovadi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

15 let kataloga kopalk Victoria's Secret-7
15 let kataloga kopalk Victoria's Secret-7 FOTO: Reuters

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587