Vizita.si
image (28)

Novice

Po tem si jo bodo zagotovo zapomnili

S.P.
01. 11. 2012 08.15
13

Pomanjkljivo oblečeni Katie Price je nedvomno uspelo pritegniti moško pozornost, s katero naj bi želela vzbuditi ljubosumje svojega nekdanjega partnerja Leandra Penna. V odgovor pa ta razkriva povsem drugo plat obupane zvezdnice ...

Nekdanja glamurozna manekenka Katie Price, ki jo mnogi poznajo tudi pod psevdonimom Jordan, je znova pokazala svoj pravi obraz. V soboto je namreč spet šokirala v priznanem londonskem klubu The Rose Club, ki ga je obiskala z enim samim namenom – pridobiti želeno pozornost in lahko bi rekli, da ji je to brez dvoma tudi uspelo. Na kraju dogodka se je namreč pojavila v precej neprimerni in pomanjkljivi opravi, ki je komaj še zakrivala obilno oprsje, nič kaj pohvalno pa ni bilo niti njeno provokativno vedenje.

Bližnji viri trdijo, da naj bi šlo predvsem za maščevanje in vzbujanje ljubosumja bivšega partnerja Leandra Penna, ki je po dobrem letu dni nedavno prekinil njuno ljubezensko zvezo. “S Katy in njenim psihičnim stanjem zagotovo ni vse v najlepšem redu. Zapustil sem jo ravno zaradi tovrstnega vedenja, ki je pogosto mejilo že na pravo norost. Velikokrat je kazala znake hudih psihičnih težav in menim, da se stanje ni kaj dosti izboljšalo. Vsak dan znova me je spravljala ob pamet,“ je dogodke komentiral Leandro, ki pa naj bi z zvezdnico kljub vsemu vendarle ostal v prijateljskih odnosih.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587