Vizita.si
image (28)

Novice

Shujšala in razkrila nepričakovano!

L.E.
16. 05. 2013 07.59
14

Zvezdnici resničnostnih šovov Josie Gibson je uspelo nemogoče. Z veliko muke je izgubila 38 kilogramov. A zdaj pravi, da je njeno življenje postalo še hujša nočna mora.

Josie Gibson je bila v zadnjem letu zvezda britanske industrije hujšanja. Njen DVD z vadbami, ki naj bi jih redno izvajala, je najbolj prodajan takšen izdelek, fotografirala se je v spodnjem perilu ter na sebi predstavila lastno linijo večernih oblačil. Shujšala je za 38 kilogramov in iz tega naredila kariero. Zdaj pa je presenetila z nepričakovanim razkritjem.

Tudi vi kdaj razmišljate, da bo vaše življenje postalo sanjsko, če boste le izgubili nekaj odvečnih kilogramov? To ni lahko, vendar je Josie uspelo. Ni le zmanjšala številke, ki jo pokaže njena tehtnica, z bolj zdravim načinom življenja je uspela izgubiti celulit, ker je hujšala počasi, ni ostalo veliko odvečne kože. Ko je pokazala popolno postavo, so vsi želeli vedeti, kako ji je uspelo. Nemalo ljudi ji je zavidalo. Zdaj pa je 28-letnica reviji Closer zaupala, da vse le ni tako preprosto, kot se morda zdi. Takšno postavo vzdržuje le z veliko discipline, ki je zanjo pravo mučenje, saj je bila v življenju vedno vajena pretiravati. In priznala je, da se ji včasih ne uspe več zadržati, kar jo skrbi. "Ko sem bila na Tenerifu, sem zvečer pojedla tudi tri sladice. V hotelu je bila prosta izbira in nisem si mogla pomagati," je povedala. "Vzdrževanje telesne teže je največja mora," trdi. "Veliko težje je kot kilograme izgubiti." Ravno pretiravanje vodi v prekomerno telesno težo. Če bi se Josie prehranjevala zdravo in si sladico privoščila občasno, se zagotovo ne bi zredila. Tri sladice naenkrat pa pomenijo veliko previsok dnevni energijski vnos. Za zdaj ji sicer še uspeva in to tako, da ima v hladilniku samo zdrava živila. "Moj hladilnik je poln špinače in solate. Redno tudi telovadim, udeležujem se kardio vadbe, pri kateri se različne vaje hitro izmenjujejo." Potem ko si ni mogla kaj, da ne bi pojedla preveč sladkega, jo je prevzel tudi občutek slabe vesti, zato je preživela več časa v telovadnici. A tudi to je oblika pretiravanja. V življenju je ključno najti ravnovesje. Hujšanje je uspešno, če takšno ravnovesje postane normalen način preživljanja časa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602