Vizita.si
24-letna Dennie je imela z lepotno operacijo zelo slabe izkušnje.

Novice

'Odstranila sem si modrček in se je kar ulilo, bilo je kot pipa'

L.E.
16. 05. 2016 13.13
17

Tako slaba je lahko izkušnja z operacijo povečanja prsi. 24-letna Dennie z njimi ni bila zadovoljna že kot najstnica. Dolgo je varčevala in se končno znašla na operacijski mizi. A kar je sledilo, je bila najhujša nočna mora.

24-letna Dennie je imela z lepotno operacijo zelo slabe izkušnje.
24-letna Dennie je imela z lepotno operacijo zelo slabe izkušnje. FOTO: Twitter

"Bil je približno deveti dan po operaciji," pripoveduje Dennie Lees. "Ko sem hodila, sem začutila, kot bi se v moji dojki nekaj natrgalo. Odmislila sem to, češ da je zagotovo del okrevanja. Toda naslednji dan sem se zbudila z najhujšo vročino, kar sem jo kdaj koli imela. Odstranila sem si modrček, ki ga moraš nositi po operaciji, in se je kar ulilo. Bilo je kot pipa. Nagnusno. Tako sem bila prestrašena. Mama in fant sta me peljala v bolnišnico, medtem ko je tekočina še tekla iz mojih prsi."

Čez noč bi lahko preminila

Zdravniki so ji povedali, da ima zastrupitev krvi. "Na urgenci je bilo okoli mene pet ali šest zdravnikov, ki so me priključevali na najrazličnejše monitorje in infuzije. Medicinska sestra mi je kasneje povedala, da bi – če ne bi prišla, ko sem, preminila čez noč. Naslednji dan sem bila nazaj v operacijski dvorani. Odstranili so mi vsadke. V bolnišnici sem bila še pet dni in ves čas sem jokala."

Operacijo je opravila v belgijski kliniki, ker je bila ta v primerjavi z britanskimi cenejša. Dennie je odštela 2.375 funtov, kar je malo več kot 3.000 evrov. Potem ko je na koncu ostala brez vsadkov, se je belgijski kliniki pritožila in ti so ji ponudili, da ji druge vstavijo brezplačno. Prejšnji teden se je zato k njim vrnila in spet so ji povečali dojke. A ko je še enkrat začutila trganje, se je v bolnišnico takoj odpeljala kar sama. Zdravnik je odstranil šive in ugotovil, da je prišlo do okužbe. Bilo je zagnojeno. Spet so ji odstranili vsadek, a tokrat samo enega, tako da je drugi ostal in ima sedaj en del oprsja večji od drugega. 

'Res je treba biti pozoren'

"Ne bom rekla, da ljudje ne bi smeli imeti lepotnih operacij," pravi. "Ampak res je treba biti pozoren, kam greš." Za belgijsko kliniko se je odločila, potem ko je na počitnicah v Grčiji spoznala žensko, ki je bila z njo zelo zadovoljna. "In ko sem bila v Belgiji, sem dobila vtis, da gre za ugledno kliniko. Vse sobe so bile lepe in osebje res prijazno. Toda ugotovila sem, da na ceno res ni dobro preveč gledati. In - čeprav lahko do okužbe pride povsod, je varneje, če te operirajo bližje domu." Vedno si je želela večjih dojk in pravi, da bo nekaj časa počakala, nato pa si bo dala vsadek, brez katerega je ostala, vstaviti še enkrat. A tokrat pravi, da bo izbrala britansko kliniko.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587