Vizita.si
image (28)

Novice

Podvig slavne Marie se ni končal dobro!

L.E.
21. 04. 2012 08.00
0

Maria Menounos je svoje udejstvovanje v ameriški oddaji Ples z zvezdami vzela zelo resno. Nedavno se je tako na televiziji pojavila z nogami, ki so bile popolnoma prelepljene z velikimi obliži.

Ameriška zvezdnica grškega rodu Maria Menounos se očitno ne vda brez boja. 33-letna igralka in televizijska voditeljica se v ameriški različici Plesa z zvezdami bori za prvo mesto in pokazala je, da se, da bi dosegla svoj cilj, ne boji porabiti svoje zadnje moči ter posledično utrpeti tudi nekaj bolečin. Ko se je naslednji dan prikazala v svoji dnevni službi – na eni izmed ameriških televizij namreč vodi svojo oddajo – so bili njene noge povsem prelepljene z velikimi in dobro vidnimi obliži. Kaj takega se ni zgodilo prvič. Zaradi plesa je Maria utrpela že več poškodb. Prejšnji mesec jo je zaneslo tako močno, da si je med tekmovanjem poškodovala dve rebri. Nihče ne more reči, da se zvezdniki snemanja priljubljene oddaje ne lotijo resno.

Zvezdnica je sporočila, da jo mučijo močno otečene noge in boleče kosti. Poleg tega se spopada s stresnimi frakturami. Veste, kaj je to? To je pogosta poškodba športnikov, do katere pride zaradi preobremenitev. Medtem ko nenaden hud udarec povzroči zlom, se pri stresni frakturi zaradi dolgotrajne izpostavljenosti manjši sili na kosteh pojavijo majhne razpoke. Najbolj pogosto prizadenejo kosti goleni in stopal. Prepoznate jih po najprej zelo blagi bolečini, ki postaja močnejša, ter po večji togosti okončine. Če sumite, da se je kaj takega zgodilo tudi vam, poskušajte nekaj časa počivati. Po navadi je dovolj opustiti vadbo za mesec dni. Dokler vas določeno mesto resnično boli, pa na telovadbo raje niti ne pomislite.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587