Vizita.si
image (28)

Novice

Pogled od blizu je mnoge presenetil …

S.P.
03. 06. 2013 11.19
10

Lisa Rinnina odvisnost od lepotne kirurgije očitno res nima meja. Po tem ko si je pred kratkim dala zmanjšati s silikonom napolnjene ustnice, so namreč te znova videti precej umetne.

Ameriška voditeljica in igralka Lisa Rinna, ki se je v spomin mnogih vtisnila predvsem kot zvezda priljubljene televizijske serije Melrose Place (Taylor McBride), znova dviga prah. Po tem ko si je (v strahu, da bi ji razpočile) ravno pred kratkim zmanjšala ustnice, ki jih je pred več kot 20 leti napolnila s silikonom, je namreč zdaj videti, da njena odvisnost od lepotne kirurgije kljub vsemu ne pozna meja. “Njena ljubezen do lepotnih popravkov, še posebej vsega, kar je povezano z botoksom, je res neverjetna. Še nedavno je tožila, češ da so ji operacije uničile obraz, zdaj pa znova preseneča z gigantskimi ustnicami, ki naj bi jih pred kratkim popravila,“ je opazil Daily Mail.

S tem so se obregnili ob bližnje posnetke njenih zadnjih fotografij, ki so jih v nedeljo, po uri joge, pred telovadnico v Los Angelesu ujeli paparaci. “Svojo identiteto je sicer poskušala zakrinkati z veliko kapuco ter sončnimi očali, a ji to še zdaleč ni uspelo. Tega plastičnega obraza niso mogli prezreti niti številni mimoidoči, ki so ob pogledu nanjo kar malce postali. Kako je mogoče, da do zdaj še ni opazila, da so proporcije njenega obraza popolnoma zgrešene,“ se britanski tabloid še sprašuje v nadaljevanju. 49-letnica ni nikoli zanikala povezave s plastično kirurgijo in čeprav ni nikoli priznala, kaj točno ter kaj vse naj bi na sebi spremenila, pa je eno zagotovo – njene naravne ustnice so bile nekoč videti veliko bolje, kot danes.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602