Vizita.si
image (28)

Novice

Pogled od blizu je mnoge presenetil …

S.P.
19. 07. 2013 12.51
20

Ameriška zvezdnica Julianne Hough je postala tarča zlobnih jezikov, ki so se začeli bregati ob njeno mozoljčkasto kožo. Lahko opazite, kateri deli so malce problematični?

Kariera profesionalne plesalke, igralke in pevke od Julianne Hough med drugim zahteva, da je ta (vsaj kadar se pojavi na rdeči preprogi ali nastopa v priljubljenem televizijskem šovu Ples z zvezdami) vedno videti kot iz škatlice. A to še ne pomeni, da se tako kot mnogi tudi sama kdaj ne spopada s težavami, ki ji jih povzroča koža. Prav to se ji je namreč zgodilo v torek, ko se je po treningu odpravljala do avta, med čimer pa je naletela na nadležne paparace, ki so na objektiv ujeli enega izmed problematičnih predelov.

“Njeno brado so prekrili rdeči mozoljčki, ki bi lahko bili tudi posledica stresa,“ je ob pogledu na fotografije ugibal britanski tabloid Daily Mail. 24-letnica se je namreč pred nekaj meseci razšla s slavnim voditeljem Ryanom Seacrestom, kar je že brez medijev, ki ocenjujejo ter spremljajo vsak njen korak, dovolj boleča in stresna izkušnja. Vendar pa to ni bilo edino, kar je pritegnilo njihovo pozornost. Obregnili so se tudi ob njeno vitko ter zapeljivo postavo, ki si jo je zvezdnica, po letih namigovanj, da je predebela, izoblikovala v pičlih nekaj mesecih.

Kot pravi, se je za tak dosežek potrebno držati le nekaj zlatih pravil. Eno je zagotovo, da gibanje ne sme biti le občasno, drugo pa je, da mora biti prehranjevanje zdravo in uravnoteženo. To pomeni, da se dan vedno začne z obilnim zajtrkom. Telo moramo vendar, še preden se odpravimo po vseh opravkih, napolniti z gorivom. Nato moramo tega dotočiti na vsake tri oziroma štiri ure. Zaustaviti se moramo le dve uri pred spanjem, ko ga moramo pustiti, da se tudi sam začne pripravljati na počitek. Le preizkusite, koliko lažje boste zaspali s praznim želodcem. Seveda pa mora biti tudi izbrana hrana takšna, da vsebuje veliko dobrodejnih hranil, a hkrati čim nižjo energijsko vrednost (čim manj kalorij).

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602