Vizita.si
image (28)

Novice

Pogled od blizu je številne presenetil …

S.P.
09. 05. 2013 11.19
14

Ker je bila Gwyneth Paltrow šele pred kratkim okronana za najlepšo žensko na svetu, so se zlobni jeziki že obregnili ob njene zadnje fotografije, na katerih naj bi bila skorajda neprepoznavna. Se strinjate z njihovimi ugotovitvami?

Fotografije priljubljene ameriške filmske in televizijske igralke ter pevke Gwyneth Paltrow so krasile naslovnice že številnih revij in plakatov, na malih ekranih pa poskrbi celo za kakšno dobro reklamo. Zato ni čudno, da jo je aprila ameriška revija People magazine okronala za najlepšo žensko na Zemlji. Sprva se je naziva zelo razveselila, a ni trajalo dolgo, da se je zaradi tega nad njo zgrnilo le še več medijskega pritiska, ki pa ga 40-letnica v tem tednu zagotovo ni najbolj vesela.

Kritiki so si že nabrusili jezike ter se obregnili ob bližnje posnetke njenega obraza, potem ko se je na sredino jutro od doma odpravila nekoliko manj urejena in naličena kot običajno. “Mimoidoči so bili ob spoznanju, kdo je ta ženska, kar malce šokirani,“ je na primer poročal Daily Mail. Nekateri drugi so še dodali: “Njeni mokri razmršeni lasje, temni podočnjaki ter utrujen (na videz celo nekoliko shiran) obraz škodijo njenemu ugledu. Morala bi ga malo bolj čuvati, sploh po priznanju, ki ga je bila deležna.“ Namignili so celo, da bi njena izčrpana podoba utegnila biti posledica ekstremne (kot pravi sama sicer zdrave) diete, ki se je Paltrowova strogo drži že dlje časa. Govorice so seveda nepotrjene.

Veliko verjetneje je, da je te dni njen urnik nekoliko prenatrpan, kar zagotovo vpliva na posameznikovo počutje. V ponedeljek je namreč blestela na rdeči preprogi Met Balla, v torek je predstavila svojo aplikacijo za pametne telefone in se nato oglasila še v priljubljenem lokalu, že takoj zjutraj pa se je morala odpraviti na modno snemanje. Zato je popolnoma razumljivo, da svoji koži med vsem tem kaosom rada pusti tudi malo dihati. Na kritike je za People magazine odgovorila tudi sama. “Tako kot vsaka druga smrtnica se tudi jaz doma sprehajam v kavbojkah in razvlečeni majici, kožo pa po nepotrebnem zelo nerada obtežujem z raznimi ličili. Če so me za najlepšo okronali na podlagi fotografij, potem naj priznanje podarijo raje moji stilistki.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602