Vizita.si
image (28)

Novice

Pogled od blizu presenetil celo kritike ...

S.P.
05. 06. 2013 08.07
20

Sarah Jessica Parker velja za igralko, ki zelo dobro skrbi, da ji leta ne bi prišla do živega. Koža na njenem obrazu je tako še vedno mladostnega videza, kar pa ne velja tudi za dlani, ki so povsem druga zgodba.

Priljubljena ameriška igralka in producentka Sarah Jessica Parker je še nedolgo nazaj blestela v vlogi vedno mladostne ter zapeljive Carrie Bradshaw – glavne zvezde televizijske serije Seks v mestu. In ker so zadnje nadaljevanje zdaj tudi filmske uspešnice posneli šele pred slabimi tremi leti, ko zvezdnica ni bila videti še čisto nič slabše kot nekoč, pa so zdaj kritike še toliko bolj presenetili bližnji posnetki njenega obraza, ki za razliko od običajnih fotografij (na katerih je vselej videti veliko mlajša) nedvomno razkrivajo njena prava leta, poroča britanski tabloid Daily Mail.

“Na svoj obraz je nič hudega sluteč položila dlan, ki grobo razkriva vseh 48 let, ki jih je že dopolnila. Čeprav se glede na njeno starost, vsaj na splošno, še vedno lahko pohvali z mladostnim videzom, pa je očitno veliko več pozornosti namenjala vsem drugim delom telesa, le na roke je pozabila. Koža je na tem predelu namreč že vidno postarana, neelastična in zgubana, nič kaj pa ji ne laskajo niti debele izbočene žile ter starostne pege,“ so se obregnili ob njeno pomanjkljivost. Kljub temu, da so njihove obtožbe precej grobe, saj je starostnim spremembam nemogoče ubežati, pa je res, da na nego in skrb rok največkrat pozabimo. Dobro je vedeti, da je prav ta del telesa poleg obraza vedno izpostavljen številnim dejavnikom – v hladnih delih leta je to mraz, poleti pa sonce (ultravijolična svetloba pospešuje staranje kože) – ki vplivajo na kakovost naše kože. Zato svoje roke dan za dnem zaščitite z veliko hranilne kreme, škodilo pa ne bo niti, če si nadenete rokavice.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602