Vizita.si
image (28)

Novice

Pogled od blizu razkril več, kot si je želela!

S.P.
09. 08. 2013 15.32
19

Bližnji posnetki zvezde resničnostnih šovov Khloe Kardashian naj bi razkrivali, da se ta znova bori z nekaj odvečnimi kilogrami. So za spremembo morda krive zloglasne težave v zakonu?

Zvezda resničnostnih šovov Khloe Kardashian je zaradi afere, češ da si je njen mož (profesionalni košarkar) Lamar Odom, nedavno privoščil krajšo avanturo, že tako ali tako pod velikim pritiskom. Zdaj pa so se kritiki za povrh začeli obregati še ob njeno težo. Sodeč po fotografijah, ki so jih v četrtek na letališču ujeli paparaci, so namreč začeli ugibati, ali se ni 29-letnica po več mesecih truda, da bi odpravila odvečne kilograme, znova malce zredila.

"Zadnje, kar je Khloe pričakovala, je bilo, da bodo pretesne kavbojke razkrile nekaj maščobnih blazinic na predelu njenih stegen. Očitno ji teža v zadnjem času res povzroča manjše preglavice, a jo bo, ko bo prebrodila težave v zakonu, zagotovo spet hitro uravnala," je poročal britanski Mail Online. Temnolaska se je sicer še do nedavnega lahko pohvalila z izjemnim rezultatom, saj je izgubila že slabih 10 kilogramov, na kar je bila izjemno ponosna.

Uspelo ji je tako, da je vsak dan pridno trenirala, odločila pa se je tudi za dieto, med katero je uživala le stročnice, kot sta stročji fižol in leča. Veljata namreč za bogat vir beljakovin, vlaknin ter kompleksnih ogljikovih hidratov, vsebujeta pa tudi veliko železa, magnezija, kalija in cinka, ki imajo pozitiven učinek na vaše zdravje.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602